Sort by
Sort by

Uleiul de palmier nu este recomandat pentru sănătatea mea?

Atunci când se consumă ca parte a unei alimentații sănătoase, alimentele procesate cu ulei de palmier (cum ar fi bulion, fidea, aluat, acoperirile cu ciocolată sau înghețată) nu au decât o mică contribuție la aportul zilnic de grăsimi saturate și nu reprezintă un risc pentru sănătate .

Nestlé a redus în mod semnificativ cantitatea de grăsimi saturate din multe dintre produsele noastre, deoarece a adoptat o politică corporativă (pdf, 1.5Mb) în acest domeniu în 2009.

Obiectivul nostru pentru 2020 este de a reduce grăsimile saturate cu 10% în produsele Nestlé care nu respectă standardele nutriționale stricte. Aceasta pentru a sprijini recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) conform căreia numai 10% din calorii din dieta noastră ar trebui să provină din grăsimi saturate.

Criticilor noștri ar putea să li se pară uneori că nu ne mișcăm destul de repede pentru a face produsele noastre să fie mai sănătoase, dar trebuie să ne asigurăm ca acest proces este corect. Oamenii doresc ca mâncarea lor să fie sănătoasă și savuroasă.