Sort by
Sort by

Soluția Nescafe Alegria

alegria-logo-round

Soluția NESCAFÉ Alegria

Partenerul tău pentru soluții de băuturi calde și reci. Cu ultimele aparate inovatoare, ingredientele de calitate și asistență post-vânzare detaliată, NESCAFÉ Alegria este partenerul perfect pentru afacerea ta. Așa că, dacă vrei pur și simplu să profiți cât mai mult de pe urma afacerii tale cu cafea, alege NESCAFÉ Alegria.

Aparate de cafea

Aparate de cafea

NESCAFÉ Alegria Intense

NESCAFÉ Alegria Intense

NESCAFÉ Alegria Cappuccino Vanilla 1kg

NESCAFÉ Alegria Cappuccino Vanilla

NESCAFÉ Alegria 3in1

NESCAFÉ Alegria 3in1

Nestlé Alegria Lapte Praf

Nestlé Alegria Lapte Praf

NESCAFÉ Selezione & Intenso

NESCAFÉ Selezione & Intenso

NESCAFÉ Alegria Nestea Lemon

NESCAFÉ Alegria Nestea Lemon

Nesquik Lacté 1kg

Nesquik Lacté 1kg

 

Descoperă celelalte produse Nestlé

docello
Nesquik
nescafe

Citește mai multe

Cafeaua: cum te ajută să înveți mai ușor?

De cele mai multe ori, un mic dejun nu este complet fără o ceașcă de cafea, deoarece aceasta te ajută să fii alert și să îți începi ziua cu un plus de energie. Iar pentru cei care se pregătesc pentru examene sau doresc să dobândească cunoștințe noi, cafeaua poate fi un aliat de încredere! 

7 destinații de vacanță care te provoacă la sport și activitate fizică

Când ne gândim la concediu ne imaginăm de cele mai multe ori că lenevim la soare sorbind o băutură răcoritoare. Pentru cei mai activi acesta este un timp în care obiceiurile de peste an nu se uită și vor încerca, chiar și în concediu, să se "țină de program". Pentru alții, concediul este dedicat experiențelor pe care le trăiești măcar o dată în viață. Ce spui de o incursiune în lumea sporturilor ce pot fi făcute în munții, râurile sau marea din România?

Foto NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

Prin folosirea soluției NESCAFÉ Alegria oferiți angajaților și clienților dumneavoastră cafea naturală de cea mai bună calitate, dar mai ales ajutați, împreună cu noi, atât fermierii cât și protecția mediului înconjurător, deoarece la NESCAFÉ încurajăm exploatarea responsabilă a mediului.