Sort by
Pentru fiecare moment la cafea există Nescafé

Există un Nescafé pentru toată lumea și pentru orice moment al zilei. Găsește-ți gustul preferat, alege intensitatea potrivită și apoi relaxează-te și bucură-te de momentul tău perfect, cu o cafea de calitate.

Îți poți începe ziua cu gustul bogatal cafelei solubile Nescafé Brasero sau cu un moment prețios, în care să savurezi gustul fin și aroma bogată a NESCAFE Gold. Petrece serile  momente plăcute alături de cafeaua noastră decofeinizată NESCAFE Decaf, potrivită pentru orice moment al zilei.

În spatele cafelei NESCAFE stă pasiunea de a aduce gustul unei cafele grozave mai aproape de tine, în fiecare moment. În felul acesta, ai energia și optimismul de a-ți crea lumea pe care ți-o dorești. 

Sustenabilitatea stă la baza cafelei NESCAFE: acest principiu ne-a inspirat încă din 1938, când pentru prima dată în lume Max Morgenthaler a inventat cafeaua instant sau solubilă, care captează adevărata aromă a boabelor. 


 
Always NESCAFÉ
Always NESCAFÉ
 NESCAFÉ
 NESCAFÉ
 NESCAFÉ
Nescafé

Un brand iconic

1929
1938
1941
1960
1969
1986
2006
2010
Astăzi
Nescafé innovation
Nescafé innovation
Nescafé innovation
1929

De la dezastru, la oportunitate

Prăbușirea de pe Wall Street a făcut ca prețul cafelei să scadă, lăsând guvernul brazilian cu un surplus imens de cafea. Au apelat la noi pentru ajutor pentru conservarea recoltei: putem transforma boabele de cafea în cafea instant?
Nescafé Max Morgenthaler
Nescafé factory
Nescafé aroma
1938

Cafea solubilă

A fost nevoie de nouă ani de muncă grea, dar în cele din urmă, principalul nostru om de știință pentru proiect a inventat o pudră de cafea care a captat adevărata aromă a boabelor. Mulțumim, Max Morgenthaler!
Nescafé sustaining troops
Nescafé sustaining troops
1941

Menținerea trupelor

Nescafé este vândut în peste 30 de țări și a făcut parte din trusa de urgență a multor soldați americani în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Nescafé Gold Blend
Nescafé Gold Blend
1960

Un nou reper în gust

Europa gustă pentru prima dată Nescafé Gold Blend, cea mai fină și mai bogată cafea a noastră la acel moment.
Nescafé to the moon and back
Nescafé to the moon and back
1969

Până la Lună și înapoi

Nescafé s-a alăturat echipajului Apollo 11, Neil Armstrong, Buzz Aldrin și Michael Collins, în misiunea lor de pionierat. Prima cafea care a aterizat pe Lună.
Nescafé Cappucino
1986

Ciao! Salutăm gustul Italiei

Cultura italiană a cafelei se întoarce acasă cu lansarea Nescafé Espresso și Cappuccino.
Nescafé Dolce Gusto
2006

Aducerea experienței barista acasă

Dezvoltăm aparatul nostru de cafea Nescafé Dolce Gusto, astfel încât toată lumea să se poată bucura de experiența de la cafenea, acasă.
 
Nescafé Plan
Nescafé Plan
Nescafé Coffee Beans
2010

Ajutând fermierii

Lansăm Planul Nescafé, ceea ce înseamnă o serie de măsuri pentru protejarea viitorului cafelei, cum ar fi faptul că noi cumpărăm doar de la producători locali, contribuind la asigurarea sustenabilității pe termen lung a mii de ferme de cafea.
Nescafé astăzi
Nescafé astăzi
Nescafé astăzi
Astăzi

Cafeaua preferată din lume

În fiecare secundă din fiecare zi, lumea se bucură de 5.500 de căni Nescafé.