Sort by

Angajamentul Nestlé

Angajamentul nostru:

Comercializarea responsabilă a substitutelor laptelui matern

Obiectivele noastre

Raportarea publică a progreselor noastre referitoare la comercializarea responsabilă a substitutelor laptelui matern, ca parte a eforturilor noastre permanente de promovare a alăptării.

Progresele noastre

Suntem incluşi în indexul FTSE4Good – singurul index global de investiţie responsabilă, cu criterii clare privind comercializarea substitutelor laptelui matern (SLM). În 2013, practicile noastre au fost auditate în 31 de ţări de către auditori interni, şi în trei ţări de către Bureau Veritas. Ţinând cont de recomandări, ne-am îmbunătăţit transparenţa şi mecanismele de bună guvernare şi ne-am consolidat sistemele de conformitate.

Ne angajăm să respectăm transparenţa, conformitatea şi buna guvernare. Participarea la procesul de evaluare FTSE4Good demonstrează acest angajament şi ne permite să ne îmbunătăţim permanent abordarea faţă de comercializarea responsabilă a substitutelor laptelui matern. Luis Cantarell, şeful Nestlé Nutrition

Perspectiva noastră

Noi credem că laptele matern este cea mai bună hrană pentru sugari, însă există încă numeroase bariere în calea alăptării, incluzând legislaţia necorespunzătoare în ceea ce priveşte maternitatea. Atunci când, consultându-se cu furnizorii lor de servicii medicale, mamele şi familiile hotărăsc că alăptarea optimă nu este posibilă, formula pentru sugari – sigurul substitut de lapte matern adecvat recunoscut de OMS – joacă un rol major în furnizarea nutrienţilor esenţiali pentru sugari. Ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde de comercializare responsabilă a SLM şi să ne conformăm Codului OMS implementat de guvernele naţionale. Vom continua să relaţionăm cu principalele părţi interesate pentru a spori colaborarea, pentru a promova un comportament responsabil şi pentru a stabili un proces recunoscut şi transparent de evaluare a comercializării SLM.