Sort by

NESCAFÉ Dolce Gusto

CREATIVITATEA REINVENTEAZĂ CLASICUL

Reinventează experienţa cafelei, la tine acasă, cu NESCAFÉ® Dolce Gusto®. În numai câteva secunde te vei bucura de o cafea de calitate, ca la coffee shop, la o simpla atingere la buton. Datorita tehnologiei inovative, utilizarea espressoarelor NESCAFÉ® Dolce Gusto® este extrem de simpla. Detaliile high-tech, presiunea de pana la 15 BARI si cunostintele expertilor nostri pasionati de cafea se reunesc pentru ca tu sa te bucuri de experienta cafelei perfecte oricum si oriunde îti doresti.

NESCAFE Dolce Gusto foloseste o presiune profesionala de pana la 15 BARI, ceea ce asigura obtinerea unei cesti de cafea cu o aroma rafinata de fiecare data si o spuma fina de lapte la prepararea sortimentelor speciale precum Cappuccino si Latte Macchiato.

CAFEAUA NU ESTE DOAR NEAGRA

Ai nevoie de doar 2 elemente pentru a obtine cafeaua dorita: espressorul modern si capsulele inteligente! Este atat de usor să prepari o cană de cafea cu aroma bogata, atunci când tot ce ai de făcut este să inserezi o capsulă, să apesi butonul sau maneta si gata! Cu toate acestea, tehnologia din spatele acestui proces este de fapt destul de complicata intrucat permite reglarea presiunii în funcţie de tipul de capsulă.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® iti ofera peste 20 de sortimente de cafea create special pentru tine. De la îndrăzneţele cafele espresso, la ciocolatele fierbinţi care îţi răsfaţă simţurile şi la apetisantele cafele latte macchiato care impresionează de fiecare dată cu cele 3 straturi, băuturile NESCAFÉ Dolce Gusto sunt concepute în aşa fel încât fiecare strop inspiră calitate şi stil.

INSCRIE-TE PE WWW.DOLCE-GUSTO.RO

Afla si tu rapid informaţii cu privire la concursurile, ofertele, promotiile sau sortimentele noi de cafea printr-o simpla creare de cont pe www.dolce-gusto.ro.

Inregistreaza-ti aparatul si revendica-ti cadoul garantat la comanda ta online. Iti oferim transport gratuit la comenzi de peste 150 RON si oferte speciale pe care nu trebuie sa le ratezi. Acceseaza acum site-ul www.dolce-gusto.ro si urmareste-ne pe Facebook.