Sort by
Sort by

Purina® CAT CHOW® Hairball Control bogată în pui

Logo Cat Chow

 

Din 1926, pisicile au inspirat PURINA® cu comportamentul lor natural incredibil. Pentru a le ajuta să rămână extraordinare în mod natural, am creat CAT CHOW®: o rețetă formulată cu proteine de calitate și ingrediente naturale.

CAT CHOW® conține și NaturiumTM – o combinație specifică de fibre din surse naturale, precum și o sursă naturală de prebiotic care îmbunătățește echilibrul microflorei intestinale și susține sănătatea digestivă a pisicii.

CAT CHOW® oferă o nutriție completă și echilibrată, pentru ca pisica ta să aibă parte de o viață sănătoasă în mod natural. 

Purina® CAT CHOW® Hairball Control bogată în pui

Purina® CAT CHOW® Hairball Control bogată în pui 1,5 kg, 15 kg

Din 1926, pisicile au inspirat PURINA® cu comportamentul lor natural incredibil. Pentru a le ajuta sa rămână minunate în mod natural, am creat CAT CHOW®: o reţetă formulată cu proteine de calitate, ingrediente naturale şi bogată în pui.

CAT CHOW® conţine şi Naturium, o combinaţie specifică de fibre din surse naturale şi o sursă naturală de prebiotic pentru a susține o digestie sănătoasă. CAT CHOW® contribuie la o nutriţie completă, echilibrată pentru ca pisica ta să aibă o viaţă minunată şi sănătoasă în mod natural. 

Special formulată cu surse de fibre dovedit că elimină de două ori mai mult păr din stomac. Potrivită în special pentru pisicile care trăiesc în interior. 

Listă ingrediente

Compoziţie: Cereale (38% cereale integrale*), carne și produse derivate de natură animală (20%**), extracte de proteine vegetale, uleiuri şi grăsimi, produse derivate de natură vegetală (5,4% pulpă de sfeclă deshidratată, 0,07% pătrunjel deshidratat, echivalentul a 0,4% pătrunjel*), legume* (2% rădăcină de cicoare deshidratată, 0,07% morcov deshidratat, echivalentul a 0,4% morcov, 0,07% spanac deshidratat, echivalentul a 0,4% spanac), substanțe minerale, drojdii* (0,3%).

* Ingrediente naturale
** echivalentul a 40% carne și produse derivate de natură animală rehidratate, minim 14% pui.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali:

UI/kg: Vit. A: 14 000; Vit. D3: 1 150; Vit. E: 100 

mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 160; Iodat de calciu anhidru: 2,6; Sulfat de cupru pentahidrat: 39; Sulfat de mangan monohidrat: 17; Sulfat de zinc monohidrat: 200; Selenit de sodiu: 0,2; Vitamine din grupul B: 120. 

Cu antioxidanți.

Constituenţi analitici:

Proteină brută: 32,0%
Uleiuri şi grăsimi brute: 11,0%
Cenuşă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 2,5%

Beneficii

Dacă se confruntă cu formarea ghemotoacelor de păr, această reţetă va ajută la menţinerea ei sănătoasă şi fericită: 

- Din 1926, experţii Purina au valorificat înţelegerea nevoilor naturale ale animalelor de companie pentru a contribui la sănătatea lor generală şi la bunăstarea lor printr-o nutriţie completă.

- Reţeta noastră este bogată în pui şi în surse de proteine special selectate pentru calitatea lor de a satisface nevoile naturale ale pisicii.

- Preparată cu grijă cu ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcov, cereale integrale, cicoare și drojdii) într-o reţetă plină de savoare pe care pisicile o preferă instinctiv.

- PURINA CAT CHOW Formula NaturiumTM este o combinaţie specifică de fibre din surse naturale. Conţine o sursă naturală de prebiotic dovedit că îmbunătăţeşte echilibrul microflorei intestinale şi susţine sănătatea digestivă a pisicii tale, astfel încât pisica ta poate obţine mai mult din hrana sa.

- Cu Vitamina E pentru a susţine apărarea naturală şi cu vitaminele din grupa B care îţi ajută pisica să folosească eficient energia.

- Purina Cat Chow a fost formulată cu grijă: FĂRĂ arome artificiale adăugate / FĂRĂ coloranţi adăugaţi / FĂRĂ conservanţi artificiali adăugaţi.

- În mod specific formulată cu surse de fibre dovedit că elimină de două ori mai mult păr din stomac. Potrivită în special pentru pisicile de interior.

Ghid de hrănire (vezi tabelul)

 

Purina® CAT CHOW® Hairball Control bogată în pui tabel

 

Pentru cantitatea medie recomandată pentru menţinerea greutăţii la adult s-au luat în considerare pisici cu activitate moderată, aflate în condiţii normale de temperaturi ambientale.

Nevoile individuale variază şi cantităţile de hrană trebuie adaptate corespunzător pentru a menţine o greutate normală şi sănătoasă a pisicii. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Introdu PURINA® CAT CHOW® gradual pe parcursul unei perioade de 7 zile.

Gustos pentru pisica ta, răsfăț pentru tine.

felix
logo purina one
Logo Veterinary Diets