Sort by
Sort by

Purina® CAT CHOW® Urinary Tract Health bogată în pui

Logo Cat Chow

 

Din 1926, pisicile au inspirat PURINA® cu comportamentul lor natural incredibil. Pentru a le ajuta să rămână extraordinare în mod natural, am creat CAT CHOW®: o rețetă formulată cu proteine de calitate și ingrediente naturale.

CAT CHOW® conține și NaturiumTM – o combinație specifică de fibre din surse naturale, precum și o sursă naturală de prebiotic care îmbunătățește echilibrul microflorei intestinale și susține sănătatea digestivă a pisicii.

CAT CHOW® oferă o nutriție completă și echilibrată, pentru ca pisica ta să aibă parte de o viață sănătoasă în mod natural. 

Purina® CAT CHOW® Urinary Tract Health bogată în pui

Purina® CAT CHOW® Urinary Tract Health bogată în pui 1,5 kg, 15 kg

Din 1926, pisicile au inspirat PURINA® cu comportamentul lor natural incredibil. Pentru a le ajuta sa rămână minunate în mod natural, am creat CAT CHOW®: o reţetă formulată cu proteine de calitate, ingrediente naturale şi bogată în pui.

CAT CHOW® conţine şi Naturium, o combinaţie specifică de fibre din surse naturale şi o sursă naturală de prebiotic pentru a susține o digestie sănătoasă. CAT CHOW® contribuie la o nutriţie completă, echilibrată pentru ca pisica ta să aibă o viaţă minunată şi sănătoasă în mod natural.

Ajută la menținerea pH-ului urinar și susține sănătatea tractului urinar datorită nivelului echilibrat de minerale.

Listă ingrediente

Compoziție: Cereale (42% cereale integrale*), carne și produse derivate de natură animală (20%**), extracte de proteine vegetale, uleiuri şi grăsimi (0,7% ulei de pește), produse derivate de natură vegetală (2,7% pulpă de sfeclă deshidratată, 0,07% pătrunjel deshidratat, echivalentul a 0,4% pătrunjel*), legume* (2% rădăcină de cicoare deshidratată, 0,07% morcov deshidratat, echivalentul a 0,4% morcov, 0,07% spanac deshidratat, echivalentul a 0,4% spanac), substanțe minerale, drojdii* (0,3%).

* Ingrediente naturale

** echivalentul a 40% carne și produse derivate de natură animală rehidratate, minim 14% pui.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriționali:

UI/kg: Vit. A: 17 000; Vit. D3: 1 410; Vit. E: 120

mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 195; Iodat de calciu anhidru: 3,2; Sulfat de cupru pentahidrat: 47; Sulfat de mangan monohidrat: 21; Sulfat de zinc monohidrat: 245; Selenit de sodiu: 0,3; Vitamine din grupul B: 150.

Cu antioxidanţi.

Constituenţi analitici:

Proteină brută: 32,0%
Uleiuri şi grăsimi brute: 11,0%
Cenuşă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 2,5%

Beneficii

Această formulă specială pentru sănătatea tractului urinar ajută la menţinerea pisicii tale veselă şi confortabilă cu hrana oferită:  

- Din 1926, experţii Purina au valorificat înţelegerea nevoilor naturale ale animalelor de companie pentru a contribui la sănătatea lor generală şi la bunăstarea lor printr-o nutriţie completă.

- Reţeta noastră este bogată în pui şi în surse de proteine special selecționate pentru calitatea lor de a satisface nevoile naturale ale pisicii.

- Preparată cu grijă cu ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcov, cereale integrale, cicoare și drojdii) într-o reţetă plină de savoare pe care pisicile o preferă instinctiv.

- PURINA CAT CHOW Formula NaturiumTM este o combinaţie specifică de fibre din surse naturale. Conţine o sursă naturală de prebiotic dovedit că îmbunătăţeşte echilibrul microflorei intestinale şi susţine sănătatea digestivă a pisicii tale, astfel încât pisica ta poate obţine mai mult din hrana sa.

- Cu vitamina E pentru a susţine apărarea naturală şi cu vitaminele din grupul B care îţi ajută pisica să folosească eficient energia.

- Purina Cat Chow a fost formulată cu grijă: FĂRĂ arome artificiale adăugate / FĂRĂ coloranţi adăugaţi / FĂRĂ conservanţi artificiali adăugaţi.

- Ajută la menţinerea pH-ului urinar şi susţine sănătatea tractului urinar datorită nivelului echilibrat de minerale.

- Adaosul de ulei de peşte ajută la protejarea tractului urinar în cazul inflamaţiilor

Ghid de hrănire (vezi tabelul)

 

Purina® CAT CHOW® Urinary Tract Health bogată în pui tabel

 

Pentru cantitatea medie recomandată pentru menţinerea greutăţii la adult s-au luat în considerare pisici cu activitate moderată, aflate în condiţii normale de temperaturi ambientale.

Nevoile individuale variază şi cantităţile de hrană trebuie adaptate corespunzător pentru a menţine o greutate normală şi sănătoasă a pisicii.

Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Introdu PURINA® CAT CHOW® gradual pe parcursul unei perioade de 7 zile.

Gustos pentru pisica ta, răsfăț pentru tine.

felix
logo purina one
Logo Veterinary Diets