Sort by
Sort by

Cereale Nestlé® Stracciatella, 250g, de la 12 luni

 

 

Oferă-i puiului tău o masă delicioasă cu cereale provenite din culturi speciale, destinate hranei bebelușilor și îmbogățite cu vitamine și minerale.

Cereale Nestlé® Stracciatella, 250g, de la 12 luni

Fiecare porție de cereale Nestlé pentru sugari este special creată pentru puiul tău, asigurându-i nutrienții esențiali de care are nevoie într-o portie adaptată stomacului său mic, pentru o creștere și dezvoltare normală.

Cerealele speciale pentru sugari conțin Fier, Iod și Vitamina B1 pentru sistemul nervos și o dezvoltare cognitivă normală. Puiul tău are nevoie de 5 ori mai mult Fier decât un adult* iar o porție de cereale Nestlé® asigură cel puțin 50% din necesarul zilnic.**

  • Zincul, Vitaminele A, C și D contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.
  • Cerealele Nestlé® pentru sugari sunt și o sursă de Calciu, necesar pentru dezvoltarea normală a oaselor la copii.
  • Sunt ușor de preparat și, datorită aportului lor nutrițional, gustului delicat și texturii moi, sunt adecvate pentru perioada de diversificare.

* Conform cerințelor nutriționale per kg de greutate corporală - WHO/FAO Vitamin and Mineral Requirements in Human Nutrition: Report of a Joint FAO/WHO Expert Consultation. Second edition. WHO/FAO. 2004.

** Din Valoarea Nutrițională de Referință.

Mod de preparare

  1. Spală-te pe mâini înainte de a pregăti mâncarea copilului și asigură-te că vesela este curata.
  2. Fierbe apă potabila 5 minute și lasă să se răceasca până la (~40°C). Măsoară 120ml apă și toarnă în castronul copilului.
  3. Adaugă 50g sau aproximativ 9 linguri rase de pudră de cereale.
  4. Amestecă până la obținerea unei compoziții omogene și hrănește copilul cu o lingură curată. Nu păstra porția neterminată.
  5. Închide cutia după fiecare utilizare și depoziteaz-o la loc uscat și răcoros. Folosește în maxim o lună de la deschidere.

Important

Nestlé® utilizează un proces tehnologic numit CHE care fragmentează glucidele în compuși mai mici. Datorită conținutului de Cereale Hidrolizate Enzimatic (CHE) Nestlé îi asigură copilului tău cereale hrănitoare, mai fine și mai omogene. Fără conservanți și coloranți adăugați, conform legislației în vigoare.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni și începerea diversificării după această vârstă, în paralel cu alăptarea. Este important ca cel mic să beneficieze de o alimentație variată și echilibrată, ca un prim pas pentru un stil de viață sănătos. Întreabă medicul cu privire la introducerea în alimentația sugarului și a altor alimente, în completarea laptelui de mamă sau a formulei de lapte. Se recomandă continuarea alăptării pe o perioadă cât mai îndelungată după începerea diversificării alimentației.

Listă Ingrediente

Făină de grâu (45%) parțial hidrolizată, lapte praf degresat (24,3%), griș de grâu dur (12,2%), uleiuri vegetale (palmier, rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, cocos, floarea soarelui), bucăți de ciocolată cu lapte  (6,6%) (zahăr, masa de cacao, lapte praf integral, unt de cacao, emulgator lecitine din soia), maltodextrină, minerale (carbonat de calciu, fumarat feros, sulfat de zinc, iodură de potasiu), vitamine [acid L-ascorbic (vitamina C), nicotinamidă (niacină), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), mononitrat de tiamină (vitamina B1), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxiă (vitamina B6), colecalciferol (vitamina D), filochinonă (vitamina K), acid folic, D-biotina], culturi de Bifidobacterium lactis.

Substanță uscată de cacao în ciocolată cu lapte: 27% minimum.

Alergeni

Conține lapte și gluten. A nu se oferi bebelușilor cu alergie sau intoleranță la laptele de vacă.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Număr porții: 5
Valoare energetică 427 kcal/100g
Valoare energetică 1786kJ/100g
Grăsimi: 10g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 4,4g/100g
Glucide: 67,7g/100g
Fibre: 2g/100g
Proteine: 15,5g/100g
Sare: 0.28g/100g
Sodiu: 110mg/100g
Calciu: 450mg/100g
Fier: 9mg/100g
Iod: 45μg/100g
Zinc : 3,2mg/100g
Vitamina A: 400μgRE/100g
Vitamina D: 7μg/100g
Vitamina E: 2,4mgTE/100g
Vitamina K: 30μg/100g
Vitamina C: 60μg/100g
Tiamina: 1mg/100g
Niacină: 5,9mg/100g
Folat 58µg/100g
Biotină 26µg/100g
Acid pantotenic 2,2mg/100g
Acid αlfa linolenic (ALA) 175mg/100g
Vitamina B6: 0.3mg/100g

Descoperă celelalte produse pentru bebelușul tău

NESTLE Naturnes
nestle
nestle yogolino

Citește mai mult

Foto 8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului 

Accelerarea metabolismului este un concept pe care îl întâlnești de cele mai multe ori atunci când vine vorba de alimentație și menținerea unei greutăți normale. În general, metabolismul unei persoane se referă la acele procese nutritive de asimilație (preluarea energiei) și dezasimilație (eliminarea energiei), iar optimizarea acestor procese este un lucru important pentru un stil de viață echilibrat.

Foto Cum ajustăm alimentația pisicilor pentru fiecare etapă din viața lor?

Cum ajustăm alimentația pisicilor pentru fiecare etapă din viața lor? 

Alimentația felinelor este foarte importantă, atât din punct de vedere nutrițional, cât și din punct de vedere al sănătății pe termen lung. În primul rând, pisica este un animal aparte, cu nevoi speciale. Pisicile sunt animale carnivore prin excelență. Au nevoie de o hrană bogată în proteine, dar cu puțini carbohidrați.  Din cauza geneticii, pisicile sunt predispuse anumitor probleme de sănătate, iar alimentația poate avea un cuvânt foarte important de zis!

Cum revii la o alimentatie echilibrata dupa perioada sarbatorilor

Cum revii la o alimentație echilibrată după perioada sărbătorilor? 

Timp necesar pentru citire: 6 minute

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a petrece momente speciale alături de cei dragi. Face parte din tradiția poporului nostru să avem o masă bogată de sărbători, să ne bucurăm de preparate delicioase, care au parcă un gust mult mai bun decât în restul anului. Nu trebuie să ne îngrijorăm prea tare din pricina kilogramelor în plus acumulate de sărbători, deoarece avem la îndemână câteva metode simple de a reveni la alimentația echilibrată.