Sort by
Sort by

Cereale Nestlé® Mic dejun cu banane și portocale, 250g, de la 6 luni

 

 

Oferă-i puiului tău o masă delicioasă cu cereale provenite din culturi speciale, destinate hranei bebelușilor și îmbogățite cu vitamine și minerale.

Cereale Nestlé® Mic dejun cu banane și portocale, 250g, de la 6 luni

Fiecare porție de cereale Nestlé pentru sugari este special creată pentru puiul tău, asigurându-i nutrienții esențiali de care are nevoie într-o portie adaptată stomacului său mic, pentru o creștere și dezvoltare normală.

Cerealele speciale pentru sugari conțin Fier, Iod și Vitamina B1 pentru sistemul nervos și o dezvoltare cognitivă normală. Puiul tău are nevoie de 5 ori mai mult Fier decât un adult* iar o porție de cereale Nestlé® asigură cel puțin 50% din necesarul zilnic.**

  • Zincul, Vitaminele A, C și D contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.
  • Cerealele Nestlé® pentru sugari sunt și o sursă de Calciu, necesar pentru dezvoltarea normală a oaselor la copii.
  • Sunt ușor de preparat și, datorită aportului lor nutrițional, gustului delicat și texturii moi, sunt adecvate pentru perioada de diversificare.

* Conform cerințelor nutriționale per kg de greutate corporală - WHO/FAO Vitamin and Mineral Requirements in Human Nutrition: Report of a Joint FAO/WHO Expert Consultation. Second edition. WHO/FAO. 2004.

** Din Valoarea Nutrițională de Referință.

Mod de preparare

  1. Spală-te pe mâini înainte de a pregăti mâncarea copilului și asigură-te că vesela este curata.
  2. Fierbe apă potabila 5 minute și lasă să se răceasca până la (~40°C). Măsoară 150ml apă și toarnă în castronul copilului.
  3. Adaugă 50g sau aproximativ 9 linguri rase de pudră de cereale.
  4. Amestecă până la obținerea unei compoziții omogene și hrănește copilul cu o lingură curată. Nu păstra porția neterminată.

Închide cutia după fiecare utilizare și depoziteaz-o la loc uscat și răcoros.

Folosește în maxim o lună de la deschidere.

Important

Nestlé® utilizează un proces tehnologic numit CHE care fragmentează glucidele în compuși mai mici. Datorită conținutului de Cereale Hidrolizate Enzimatic (CHE) Nestlé îi asigură copilului tău cereale hrănitoare, mai fine și mai omogene. Fără conservanți și coloranți adăugați, conform legislației în vigoare.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni și începerea diversificării după această vârstă, în paralel cu alăptarea. Este important ca cel mic să beneficieze de o alimentație variată și echilibrată, ca un prim pas pentru un stil de viață sănătos. Întreabă medicul cu privire la introducerea în alimentația sugarului și a altor alimente, în completarea laptelui de mamă sau a formulei de lapte. Se recomandă continuarea alăptării pe o perioadă cât mai îndelungată după începerea diversificării alimentației.

Listă Ingrediente

Făină de grâu (49,9%) parțial hidrolizată, lapte praf degresat (24,3%), fructe deshidratate [fulgi de banana (9,2%), portocala (3,3%)], uleiuri vegetale (palmier, rapiță cu continut scazut de acid erucic, cocos, floarea soarelui), maltodextrină, minerale (carbonat de calciu, pirofosfat feric, sulfat de zinc, iodură de potasiu), vitamine [acid L-ascorbic (vitamina C), nicotinamidă (niacină), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), mononitrat de tiamină (vitamina B1), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), filochinonă (vitamina K), acid folic, D-biotină, colecalciferol (vitamina D)], emulgator lecitine din floarea soarelui, aromă, culturi de Bifidobacterium lactis.

Alergeni

Conține gluten și lapte. A nu se consuma de către sugarii cu alergie sau intoleranță la gluten și la laptele de vacă.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Număr porții: 5
Valoare energetică 429kcal/100g
Valoare energetică 1794kcal/100g
Grăsimi: 11g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 4,4g/100g
Glucide: 68,3g/100g
Glucide din care zaharuri: 35g/100g
Fibre: 2,4g/100g
Proteine: 13g/100g
Sare: 0.31g/100g
Sodiu: 125mg/100g
Calciu: 400mg/100g
Fosfor: 310mg/100g
Fier: 8mg/100g
Iod: 42μg/100g
Zinc : 2mg/100g
Vitamina A: 390μgRE/100g
Vitamina D: 6μg/100g
Vitamina E: 2,5mgTE/100g
Vitamina K: 33μg/100g
Tiamină: 0,8mg/100g
Riboflavina: 0.4mg/100g
Niacină: 4mg/100g
Vitamina B6: 0.3mg/100g
Folat 50µg/100g
Vitamina B12: 0.9µg/100g
Biotina: 25μg/100g
Acid pantotenic: 2mg/100g
Acid linoleic (LA): 1700mg/100g
Acid alfa linolenic (ALA): 180mg/100g

Descoperă celelalte produse pentru bebelușul tău

NESTLE Naturnes
nestle
nestle yogolino

Citește mai mult

Foto 5 moduri prin care poți preveni creșterea în greutate pe timpul iernii

5 moduri prin care poți preveni creșterea în greutate pe timpul iernii 

Este oficial iarnă, iar zilele scurte și reci îți pot afecta viața echilibrată și obiceiurile nutriționale de zi cu zi. Totuși, poți lua măsuri preventive pentru a combate efectele iernii asupra stării tale de bine.

 
Foto 8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului 

Accelerarea metabolismului este un concept pe care îl întâlnești de cele mai multe ori atunci când vine vorba de alimentație și menținerea unei greutăți normale. În general, metabolismul unei persoane se referă la acele procese nutritive de asimilație (preluarea energiei) și dezasimilație (eliminarea energiei), iar optimizarea acestor procese este un lucru important pentru un stil de viață echilibrat.

Foto Cum ajustăm alimentația pisicilor pentru fiecare etapă din viața lor?

Cum ajustăm alimentația pisicilor pentru fiecare etapă din viața lor? 

Alimentația felinelor este foarte importantă, atât din punct de vedere nutrițional, cât și din punct de vedere al sănătății pe termen lung. În primul rând, pisica este un animal aparte, cu nevoi speciale. Pisicile sunt animale carnivore prin excelență. Au nevoie de o hrană bogată în proteine, dar cu puțini carbohidrați.  Din cauza geneticii, pisicile sunt predispuse anumitor probleme de sănătate, iar alimentația poate avea un cuvânt foarte important de zis!