Sort by
Sort by

Cereale Nestlé® Naturnes Bio cu gust de biscuiți, 200g, de la 6 luni

Cu cereale 100% Bio, provenite din culturi ecologice, de la surse atent selecționate, care respectă mediul înconjurător și biodiversitatea.

Cereale Nestlé® Naturnes Bio cu gust de biscuiți, 200g, de la 6 luni

Cerealele stau la baza unei alimentații echilibrate și reprezintă un aliment adecvat pentru începerea diversificării. Hrănitoare, fine și omogene, cerealele Nestlé® Naturnes Bio cu gust de biscuiți conțin ingrediente provenite din culturi speciale, destinate hranei bebelușilor, și trec prin numeroase și riguroase controale ale calității, pentru a oferi un produs sigur și cu gust delicios.

  • Sunt ușor de preparat, se dizolvă ușor și nu formează cocoloașe datorită tehnologiei CHE (Cereale Hidrolizate Enzimatic). 
  • Conțin 28% ovăz integral.
  • Fără conservanți și coloranți adăugați, conform legislației în vigoare.
  • Recomandat de Societatea Română de Pediatrie.

Important

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni și începerea diversificării după această vârstă, în paralel cu alăptarea. Este important ca cel mic să beneficieze de o alimentație variată și echilibrată, ca un prim pas pentru un stil de viață sănătos. Întreabă medicul cu privire la introducerea în alimentația sugarului și a altor alimente, în completarea laptelui de mamă sau a formulei de lapte. Se recomandă continuarea alăptării pe o perioadă cât mai îndelungată după începerea diversificării alimentației.

Listă Ingrediente

Făină de grâu* (70,7%) parțial hidrolizat, făină de ovăz* integral (27,6%), aromă naturală, mononitrat de tiamină (vitamina B1). *Din producție ecologică.

Alergeni

Conține gluten. Poate conține lapte. A nu se oferi bebelușilor cu alergie sau intoleranță la gluten sau la laptele de vacă.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Energie: 392kcal
Grăsimi: 2.6g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 0.7g
Glucide: 78g
Glucide din care zaharuri: 26g
Fibre: 4.4g
Proteine: 12g
Sare: 0.06g
Tiamină: 0.8mg
Sodiu: 25mg
 
 

Citește mai mult

Foto 5 moduri prin care poți preveni creșterea în greutate pe timpul iernii

5 moduri prin care poți preveni creșterea în greutate pe timpul iernii 

Este oficial iarnă, iar zilele scurte și reci îți pot afecta viața echilibrată și obiceiurile nutriționale de zi cu zi. Totuși, poți lua măsuri preventive pentru a combate efectele iernii asupra stării tale de bine.

 
Foto 8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului 

Accelerarea metabolismului este un concept pe care îl întâlnești de cele mai multe ori atunci când vine vorba de alimentație și menținerea unei greutăți normale. În general, metabolismul unei persoane se referă la acele procese nutritive de asimilație (preluarea energiei) și dezasimilație (eliminarea energiei), iar optimizarea acestor procese este un lucru important pentru un stil de viață echilibrat.

Cum revii la o alimentatie echilibrata dupa perioada sarbatorilor

Cum revii la o alimentație echilibrată după perioada sărbătorilor? 

Timp necesar pentru citire: 6 minute

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a petrece momente speciale alături de cei dragi. Face parte din tradiția poporului nostru să avem o masă bogată de sărbători, să ne bucurăm de preparate delicioase, care au parcă un gust mult mai bun decât în restul anului. Nu trebuie să ne îngrijorăm prea tare din pricina kilogramelor în plus acumulate de sărbători, deoarece avem la îndemână câteva metode simple de a reveni la alimentația echilibrată.