Sort by

Batoane de cereale Nestlé CHOCAPIC®

Batoanele de cereale Nestlé® CHOCAPIC® sunt alegerea ta gustoasă din timpul zilei. Gustul intens de ciocolată, baza de lapte și conținutul în vitamine și minerale îți vor răsfăța simțurile... Yummy! În plus, batoanele de cereale Nestlé® CHOCAPIC® conțin 15% din necesarul zilnic de fier.

Batoane de cereale Nestlé Chocapic® 25g

Baton de cereale cu bază de lapte, vitamine și minerale - gust intens de ciocolată.

Listă Ingrediente

Cereale (27.7%) (făină integrală din grâu (făină integrală din grâu (19.6%), făină  din grâu, făină integrală din orez (0.9%)), sirop de glucoză, ulei vegetal, pudră de ciocolată (10%), zahăr, cacao pudră (3.2%)), lapte condensat îndulcit (8.8%) (lapte, zahăr), lapte praf degresat (8.4%), agenți de umezire (sorbitol, glicerină), sirop de zahăr invertit, zahăr, maltodextrină, dextroză, dextroză, amidon din porumb, emulgator (lecitină din floarea soarelui), sare, extract de malț din orz, antioxidanți (ascorbat de sodiu, extract bogat în tocoferol), arome, cacao pudră cu conținut redus de grăsime (unt de cacao 10-12%), corector de aciditate (fosfat trisodic), vitamine (nicotinamidă (niacină), pantotenat de calciu (acid pantotenic), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), riboflavină (vitamina B2), clorhidrat de tiamină (vitamina B1), acid folic, cianocobalamină (vitamina B12)) și minerale (carbonat de calciu, fier).

Poate conține varietăți de nuci și soia.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Număr porții: 8 (250g), 16 (500g)
Valoarea energetică: 1714 kJ/100g
Valoarea energetică: 408kcal/100g
Grăsimi: 13,7g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 8,1g/100g
Glucide: 57,8.1g
Glucide din care zaharuri: 28.1g/100g
Fibre: 4,6g/100g
Proteine: 7,6g/100g
Sare: 0.4g/100g
Riboflavină: 1.12mg/100g
Niacină: 11,1mg/100g
Vitamina B6: 0,96mg/100g
Acid folic: 135μg/100g
Acid pantotenic: 4,08mg/100g
Calciu: 1113mg/100g
Fier: 8,5mg/100g

Lasă-te încântat de

nestle cini minis
nestle musli
Nesquik

Citește mai mult

Cum il implici pe cel mic in bucatarie

Cum îl implici pe cel mic în bucătărie?

Timp necesar pentru citire: 3 minute

Să îți implici copilul în procesul de pregătire a meselor este o activitate distractivă și totodată o mare provocare pentru mulți dintre părinți. Această activitate îi responsabilizează pe cei mici, iar tu poți să îl înveți numai obiceiuri bune.

Foto Gustări simple și delicioase pentru copii

Gustări simple și delicioase pentru copii

Toți părinții își doresc copii sănătoși și fericiți. Vrem să aibă tot ce este mai bun în viață și ajutându-i să își dezvolte obiceiuri sănătoase, le facem un cadou de neprețuit pentru mai departe. Pentru că perioada copilăriei este o continuă etapă de creștere, ceea ce mănâncă în fiecare zi are un impact mare asupra stării lor de bine, a energiei și cel mai mult asupra sănătății. Cu cât învață mai devreme obiceiuri sănătoase, cu atât mai bine. În plus, copiii au nevoie de mai multă energie atunci când vine școala. Gustările echilibrate din pachețel și mesele de acasă îi ajută să se bucure din plin de copilărie. 

Foto Cum plănuiești coșul perfect de picnic?

Cum plănuiești coșul perfect de picnic?

Temperaturile depășesc 27 °C, copacii sunt înverziți și păsările ciripesc. E vremea perfectă pentru un picnic.  Fie că plănuiești o ieșire în parc, la pădure sau chiar în propria curte, trebuie să iei în considerare mai multe lucruri atunci când te decizi să faci o pauză în natură. Unul dintre acestea este coșul pentru picnic.