Sort results by
Sort results by

Cereale de mic dejun Nestlé® CORN FLAKES CHOCO®

 

 

Alege un mic dejun diversificat, fără gluten, pentru întreaga familie. Nestlé® CORN FLAKES CHOCO® sunt fulgi crocanți de porumb cu înveliș cu gust de ciocolată.

Cereale de mic dejun Nestlé® CORN FLAKES CHOCO® 450g

Fulgi crocanți de porumb cu înveliș cu gust de ciocolată, cu vitamine. Produs fără gluten.

Listă Ingrediente

Fără gluten.

Ingrediente: porumb (71,7%), zahăr, pudră de ciocolată (11%) [zahăr, cacao pudră (3,5%)], ulei vegetal de palmier, sare, dextroză, emulgator (lecitine), zahăr brun, sirop de zahăr invertit, melasă din trestie de zahăr, corector de aciditate (fosfați de sodiu), vitamine [niacină, acid pantotenic, riboflavină (B2), vitamina B6, acid folic]. Poate conține arahide și varietăți de nuci.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Număr porții: 15
Valoarea energetică: 1666kJ/100g
Valoarea energetică: 394kcal/100g
Grăsimi: 3,9g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 1,7g/100g
Glucide: 81,6g/100g
Glucide din care zaharuri: 28,3g/100g
Fibre: 4g/100g
Proteine: 6g/100g
Sare: 1,38g/100g
B2/Riboflavină: 1,33mg/100g
B3/Niacină: 16,8mg/100g
Vitamina B6: 1,23mg/100g
B9/Acid folic: 192μg/100g
B5/Acid pantotenic: 3,88mg/100g

Savurează la micul dejun și

Citește mai mult

Șapte mituri despre boala celiacă și sensibilitatea la gluten

Problemele de sănătate care apar la persoanele cu un anumit tip de intoleranță la gluten sunt destul de dificil de înțeles prin prisma simptomelor multiple și variate și dificultăților în diagnostic. În jurul glutenului și bolii celiace sunt emise o serie de mituri care fac înțelegerea deplină a acestei suferințe și mai grea. Vezi mai jos șapte mituri despre boala celiacă, sensibilitatea la gluten și alergia la grâu.

Totul despre dieta fără gluten

Din ce în ce mai mulți oameni sunt diagnosticați cu boala celiacă sau sensibilitate la gluten. În plus, se estimează că există foarte multe persoane care suferă de boala celiacă fără să fie diagnosticați. Asta înseamnă că o serie de alimente cum ar fi pâinea, covrigii sau prăjiturile - le fac rău și agravează boala. Netratată, boala celiacă, duce la complicații și probleme de sănătate destul de serioase.

O zi delicioasă și nutritivă fără gluten