Cereale de mic dejun Nestlé® CORN FLAKES CHOCO®
Alege un mic dejun diversificat, fără gluten, pentru întreaga familie. Nestlé® CORN FLAKES CHOCO® sunt fulgi crocanți de porumb cu înveliș cu gust de ciocolată.
Cereale de mic dejun Nestlé® CORN FLAKES CHOCO® 450g
Fulgi crocanți de porumb cu înveliș cu gust de ciocolată, cu vitamine. Produs fără gluten.
Listă Ingrediente
Fără gluten.
Ingrediente: porumb (71,7%), zahăr, pudră de ciocolată (11%) [zahăr, cacao pudră (3,5%)], ulei vegetal de palmier, sare, dextroză, emulgator (lecitine), zahăr brun, sirop de zahăr invertit, melasă din trestie de zahăr, corector de aciditate (fosfați de sodiu), vitamine [niacină, acid pantotenic, riboflavină (B2), vitamina B6, acid folic]. Poate conține arahide și varietăți de nuci.
TABEL VALORI NUTRIȚIONALE
Număr porții: | 15 |
Valoarea energetică: | 1666kJ/100g |
Valoarea energetică: | 394kcal/100g |
Grăsimi: | 3,9g/100g |
Grăsimi din care acizi grași saturați: | 1,7g/100g |
Glucide: | 81,6g/100g |
Glucide din care zaharuri: | 28,3g/100g |
Fibre: | 4g/100g |
Proteine: | 6g/100g |
Sare: | 1,38g/100g |
B2/Riboflavină: | 1,33mg/100g |
B3/Niacină: | 16,8mg/100g |
Vitamina B6: | 1,23mg/100g |
B9/Acid folic: | 192μg/100g |
B5/Acid pantotenic: | 3,88mg/100g |
Savurează la micul dejun și
Citește mai mult
Șapte mituri despre boala celiacă și sensibilitatea la gluten
Problemele de sănătate care apar la persoanele cu un anumit tip de intoleranță la gluten sunt destul de dificil de înțeles prin prisma simptomelor multiple și variate și dificultăților în diagnostic. În jurul glutenului și bolii celiace sunt emise o serie de mituri care fac înțelegerea deplină a acestei suferințe și mai grea. Vezi mai jos șapte mituri despre boala celiacă, sensibilitatea la gluten și alergia la grâu.
Totul despre dieta fără gluten
Din ce în ce mai mulți oameni sunt diagnosticați cu boala celiacă sau sensibilitate la gluten. În plus, se estimează că există foarte multe persoane care suferă de boala celiacă fără să fie diagnosticați. Asta înseamnă că o serie de alimente cum ar fi pâinea, covrigii sau prăjiturile - le fac rău și agravează boala. Netratată, boala celiacă, duce la complicații și probleme de sănătate destul de serioase.
O zi delicioasă și nutritivă fără gluten