Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Purina® DOG CHOW® ADULT Talie Mică cu Pui

dog-chow-logo.png

 

Ce tip de câine este al tău? 

Știm că orice câine este cel mai fericit și mai sănătos atunci când este liber să-și trăiască viața la maxim, să exploreze lumea și să se distreze. 

Ce înseamnă #realdogs. 

Pentru a te ajuta să eliberezi adevăratul caracter al câinelui tău, am creat 6 tipologii de #realdogs în funcție de ceea ce îi face să dea din coadă, pentru inspirația ta. 

AMICUL Salută străinii ca pe vechi prieteni, și vechii prieteni ca pe familie. Sunt cei mai fericiți atunci când sunt alături de alți câini sau oameni. 

BUFONUL Viața este o scenă, iar ei sunt acolo să distreze! Pentru că nimic nu e mai amuzant decât un joc nou. 

AVENTURIERUL Iubesc să se arunce cu capul înainte. Să stropească, să înoate, să se rostogolească, iar cu cât murdăria e mai mare, cu atât mai bine! 

MÂNCĂCIOSUL Nu sunt doar motivați de mâncare...sunt obsedați de ea! Explorează lumea prin gust.

VÂNĂTORUL S-au născut pentru a se mișca - rapid! De aceea au nevoie să alerge, să urmărească și să recupereze. 

EXPLORATORUL Fiecare plimbare este începutul unei noi misiuni...săpat, cățărat și descoperit - ce probabil se va sfârși cu o baie!

Ca și tine - știm că orice câine este mai fericit și mai sănătos atunci când este liber să-și trăiască viața la maxim - așa cum ar trebui să facă toți câinii autentici... în aer liber, explorând lumea și distrându-se! De aceea, pe baza expertizei în nutriție și comportament canin din 1926, Purina a creat DOG CHOW: o gamă adaptată de hrană cu ingrediente naturale selecționate precum spanac, morcov, cicoare și cereale integrale. 

Inspirate de natură, produsele noastre oferă sănătate de la interior prin nutriția care îți ajută câinele să trăiască o viață activă și curioasă. 

Purina® DOG CHOW® ADULT Talie Mică cu Pui

Purina® DOG CHOW® ADULT Talie Mică cu Pui 7,5 kg

A fi un câine autentic, pentru un câine de talie mică, înseamnă a fi activ și mereu pregătit pentru a trăi viața la maxim. Așa că are nevoie de hrana potrivită care îi poate alimenta entuziasmul natural pentru viață.

De aceea hrana noastră Purina Dog Chow adaptată nevoilor câinilor adulți de talie mică include vitamine și minerale esențiale pentru a susține sănătatea oaselor.

În plus, este formulată cu ingrediente naturale selecționate și prebiotice naturale pentru a susține sănătatea digestivă, astfel încât micul tău câine aventurier să râmână în formă pe parcursul întregii zile! Și toate acestea fără să conțină coloranți artificiali, arome artificiale sau conservanți adăugați.

Listă ingrediente

Compoziție: cereale (46% cerele integrale), carne și produse derivate de natură animală (16%)*, extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală, legume (rădăcină de cicoare deshidratată 1,1 %, morcov deshidratat 0,07 %, spanac deshidratat 0,07 %) 

substanțe minerale

ingrediente naturale

*echivalentul a 32% carne și produse derivate de natură animală rehidratate: minim 4% pui.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriționali:

IU/kg: Vitamina A: 24150; Vitamina D3: 1400; Vit E: 115; 
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 305; Iodat de calciu anhidru: 3,8; Sulfat de cupru pentahidrat: 43; Sulfat de mangan monohidrat: 23; Sulfat de zinc monohidrat: 405; Selenit de sodiu: 0,53.

Antioxidanți. 

Constituenți analitici:

Proteine: 27%,
Conținut de grăsimi: 13%,
Cenușă brută: 8,0%,
Fibre brute: 3,0%,
Acizi graşi Omega 6: 2,2%,
Acizi graşi Omega 3: 0,14%. 

Beneficii

Purina® DOG CHOW Talie Mică Adult cu Pui este o hrană completă pentru câinii adulți de talie mică (+1 an) cu ingrediente naturale selecționate și toți nutrienții esențiali de care are nevoie câinele tău.

Fără coloranți artificiali, arome artificiale sau conservanți adăugați.

Formă și mărime duală a buletelor, pentru o mestecare mai lentă.

NUTRIȚIE INSPIRATĂ DE NATURĂ cu toți nutrienții esențiali de care are nevoie câinele tău adult de talie mică. Cu ingrediente naturale selecționate și fără coloranți artificiali, arome artificiale sau conservanți adăugați.

DIGESTIE SĂNĂTOASĂ susținută de NaturiumTM, o combinație specifică de fibre din surse naturale și un prebiotic natural.

SĂNĂTATEA INIMII. Cu aminoacizi esențiali care susțin funcționarea organelor vitale.
PIELE SĂNĂTOASĂ ȘI BLANĂ STRĂLUCITOARE. Cu vitamin, zinc și acizi grași Omega 3 și Omega 6.

DINȚI ȘI OASE SĂNĂTOASE. Cu vitamine și minerale esențiale pentru susținerea sănătății dinților și oaselor.

Ghid de hrănire (vezi tabelul)

 

Purina® DOG CHOW® ADULT Talie Mică cu Pui tabel

 

Aceste cantităţi sunt doar recomandări. Ajustează cantităţile zilnice în funcţie de nivelul de activitate, condiţia fizică și nevoile individuale ale câinelui.

Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Pentru sănătatea câinelui tău consultă medicul veterinar în mod regulat.

Introdu PURINA DOG CHOW gradual pe parcursul unei perioade de 7 zile.

Bucură-te de viață!