Sort by
Sort by

Purina® DOG CHOW® PUPPY Talie Medie cu Pui

 

dog-chow-logo.png

 

Ce tip de câine este al tău? 

Știm că orice câine este cel mai fericit și mai sănătos atunci când este liber să-și trăiască viața la maxim, să exploreze lumea și să se distreze. 

Ce înseamnă #realdogs?

Pentru a te ajuta să eliberezi adevăratul caracter al câinelui tău, am creat 6 tipologii de #realdogs în funcție de ceea ce îi face să dea din coadă, pentru inspirația ta. 

AMICUL Salută străinii ca pe vechi prieteni, și vechii prieteni ca pe familie. Sunt cei mai fericiți atunci când sunt alături de alți câini sau oameni. 

BUFONUL Viața este o scenă, iar ei sunt acolo să distreze! Pentru că nimic nu e mai amuzant decât un joc nou. 

AVENTURIERUL Iubesc să se arunce cu capul înainte. Să stropească, să înoate, să se rostogolească, iar cu cât murdăria e mai mare, cu atât mai bine! 

MÂNCĂCIOSUL Nu sunt doar motivați de mâncare...sunt obsedați de ea! Explorează lumea prin gust. 

VÂNĂTORUL S-au născut pentru a se mișca - rapid! De aceea au nevoie să alerge, să urmărească și să recupereze. 

EXPLORATORUL Fiecare plimbare este începutul unei noi misiuni...săpat, cățărat și descoperit - ce probabil se va sfârși cu o baie!

Ca și tine - știm că orice câine este mai fericit și mai sănătos atunci când este liber să-și trăiască viața la maxim - așa cum ar trebui să facă toți câinii autentici... în aer liber, explorând lumea și distrându-se! De aceea, pe baza expertizei în nutriție și comportament canin din 1926, Purina a creat DOG CHOW: o gamă adaptată de hrană cu ingrediente naturale selecționate precum spanac, morcov, cicoare și cereale integrale. 

Inspirate de natură, produsele noastre oferă sănătate de la interior prin nutriția care îți ajută câinele să trăiască o viață activă și curioasă.

Purina® DOG CHOW® PUPPY Talie Medie cu Pui

Purina® DOG CHOW® PUPPY Talie Medie cu Pui 2.5 kg, 14 kg

Adulmecarea, urmărirea și explorarea - totul este nou pentru puiul tău de câine, iar creșterea este o muncă grea! De aceea, hrana noastră Purina Dog Chow adaptată nevoilor puilor de câine include antioxidanți care susțin apărarea naturală a organismului și DHA, care este esențial pentru creșterea acestora.

În plus, este formulată cu ingrediente naturale selecționate și prebiotice naturale pentru a susține sănătatea digestivă, astfel încât puiul tău de câine este pregătit în fiecare zi să exploreze lumea. Și toate acestea fără a conține coloranți artificiali, arome artificiale sau conservanți adăugați.

Listă ingrediente

Compoziție: cereale (44% cereale integrale), Carne și produse derivate de natură animală (16%)*, extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală, Legume (rădăcină de cicoare deshidratată 1,1 %, morcov deshidratat 0,07 %, spanac deshidratat 0,07 %)

Substanțe minerale.

Ingrediente naturale


*echivalentul a 32% carne și produse derivate de natură animală rehidratate: minim 4% pui. 

Tabel nutrițional

Aditivi nutriționali:

IU/kg: Vitamina A: 22 600; Vitamina D3: 1 300; Vit E: 105; 
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: 280; Iodat de calciu anhidru: 3,5; Sulfat de cupru pentahidrat: 40; Sulfat de mangan monohidrat: 21; Sulfat de zinc monohidrat: 380; Selenit de sodiu: 0,50.
Antioxidanți. 

Constituenți analitici:

Proteine: 28%,
Conținut de grăsimi: 14%,
Cenușă brută: 7,5%,
Fibre brute: 2,5%,
DHA: 0,05%. 

Beneficii

Purina® Dog Chow® Puppy cu Pui este o hrană completă pentru puii de câine cu ingrediente naturale selecționate și toți nutrienții esențiali de care are nevoie puiul tău de câine.

Cu ingrediente naturale selecționate și fără coloranți artificiali, arome artificiale sau conservanți adăugați. 

Formă și mărime duală a buletelor, pentru o mestecare mai lentă.

NUTRIȚIE INSPIRATĂ DIN NATURĂ. Nutriție 100% completă și echilibrată, adaptată nevoilor puiului tău de câine. Cu ingrediente naturale, selecționate și fără coloranți artificiali, arome artificiale sau conservanți adăugați.

DIGESTIE SĂNĂTOASĂ susținută de NaturiumTM, o combinație specifică de fibre din surse naturale și un prebiotic natural. 

SISTEM IMUNITAR PUTERNIC. Cu antioxidanți care susțin sistemul natural de apărare al organismului.

DEZVOLTAREA CREIERULUI ȘI A VEDERII. Cu DHA, esențial pentru creșterea puilor de câine. 

SĂNĂTATE PENTRU DINȚI ȘI OASE. Cu minerale și vitamine esențiale care susțin sănătatea dinților și a oaselor.

Ghid de hrănire (vezi tabelul)

 

Purina® DOG CHOW® PUPPY Talie Medie cu Pui tabel

 

Numărul recomandat de mese este următorul: Hrănește puii cu vârsta mai mică de 3 luni cu 3-4 porţii de hrană umezită cu apă pe zi.

După vârsta de 3 luni redu treptat cantitatea de apă adăugată în hrană şi hrănește câinele de 3 ori pe zi.

De la 6 la 12 luni oferă două porţii de hrană pe zi. Fiecare pui de câine este diferit şi cantitatea de hrană trebuie ajustată în funcţie de nivelul de activitate şi condiţia fizică.

Hrănirea pe perioada gestaţiei şi alăptării: În ultimele 3-4 săptămâni de sarcină şi în timpul alăptării, cantitatea de hrană oferită trebuie crescută de 1,5-2 ori faţă de cantitatea pentru menţinere. După înţărcare cantitatea de hrană oferită mamei trebuie ajustată astfel încât condiţia fizică ideală să fie menţinută.

Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie. Pentru sănătatea câinelui tău consultă medicul veterinar în mod regulat.

Introdu PURINA DOG CHOW gradual pe parcursul unei perioade de 7 zile.

Produsul trebuie stocat într-un spaţiu uscat și răcoros.

Bucură-te de viață!

felix
logo purina one

 

 

Logo Cat Chow