Sort by

Purina ONE

Box with image and bottom text

Produsele Purina ONE - Hrana uscata pentru pisici

Pisica va trece printr-o serie de schimbari fizice pe parcursul vietii. De la stadiul de junior la cel de adult – stilul ei de viata se va schimba constant, la fel si nevoile ei nutritionale.

Din acest motiv expertii nutritionisti si veterinari de la Purina au creat o varietate de retete potrivite fiecarui stadiu de viata al pisicii tale. Avand la baza ultimele inovatii si cercetari stiintifice, Purina ONE ofera o hrana 100% completa si echilibrata, care te ajuta sa mentii sanatatea pisicii atat in prezent cat si in viitor. De asemenea, pisicile adora gustul delicios al hranei Purina ONE si chiar si cele mai mofturoase pisici vor manca si ultima buleta din castron.

Acum, Purina ONE contine o formula imbunatatita si anume Actilea, special realizata pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii generale a pisicii tale. Cele 3 ingrediente cheie: drojdie, prebiotice si antioxidanti incep sa actioneze la nivelul intestinului, raspandind beneficiile la nivelul intregului organism al pisicii pentru a sustine sistemul imunitar al acesteia, oferindu-i protectie.