Sort by
Sort by

Batoane de cereale Nestlé® CINI MINIS®

 

 

Delectează-ţi simţurile cu batoanele de cereale cu baza de lapte şi gust de scorţişoară. Încearcă batoanele Nestlé® CINI MINIS®!

Batoane de cereale Nestlé® CINI MINIS® 25g

Baton de cereale Nestlé® CINI MINIS® cu gust irezistibil de scorţişoară!

Listă Ingrediente

 Făinuri (32,5%) [făina integrală de grâu (17,9%), faină de orez (11%), faină integrală de porumb (3,6%)], sirop de glucoză, uleiuri vegetale (palmier, floarea - soarelui), condensat îndulcit (10,3%) (lapte, zahăr), zahăr, lapte praf degresat (8,5%), sirop de zahăr invertit, agenţi de umezire (sorbitoli, glicerol), maltodextrina, substanta minerala (calciu), vitamine [niacina (vitamina B3), acid pantotenic (vitamina B5), riboflavină (vitamina B2), vitamina B6, acid folic (vitamina B9)],  amidon din porumb, sare, emulgator (lecitină din floarea - soarelui), extract de malţ din orz, corector de aciditate (fosfaţi de sodiu), antioxidant (extract bogat în tocoferol), arome naturale, scorţişoară, coloranţi (caroteni, annatto). Poate conţine soia şi varietăţi de nuci.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Număr porții: 1
Valoarea energetică: 1724kJ/100g
Valoarea energetică: 410kcal/100g
Grăsimi: 13,2g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați 7,5g/100g
Glucide: 61,2g/100g
Glucide din care zaharuri: 27,6g/100g
Fibre: 4g/100g
Proteine: 6,9g/100g
Sare: 0,72g/100g
Riboflavină: 1.36mg/100g
Niacină: 13,1mg/100g
Vitamina B6: 1.12mg/100g
Acid folic: 200μg/100g
Acid pantotenic: 4,71mg/100g
Calciu: 1231mg/100g

 

Îndulceşte-te cu

chocapic
nestle musli
fitness

Citește mai mult

Foto Cum combini sportul cu o alimentație sănătoasă?

Cum combini sportul cu o alimentație sănătoasă?

În timpului activităților fizice organismul consumă mai multă energie și pierde lichide prin transpirație. Dacă vrei să beneficiezi din plin de efectele sportului trebuie să compensezi aceste pierderi. Dacă nivelul activității este mediu sau ușor, compensația se obține printr-o alimentație echilibrată. Atunci când efortul crește trebuie să adaptezi alimentația atât calitativ, cât și cantitativ.

Foto Ai bicicletă? Iată 7 motive pentru care merită să pedalezi mai des

Ai bicicletă? Iată 7 motive pentru care merită să pedalezi mai des

Vremea frumoasă de afară a scos din casă bicicliștii ca pe niște albinuțe. De la an la an pe străzile din România observăm tot mai mulți pasionați de biciclete. Un aer modern se simte atunci când în timpul săptămânii vezi persoane serioase, la costum, pedalând cu zâmbetul pe buze către locul de muncă. Noi nu ne mirăm de acest avânt… pentru că mersul pe bicicletă ne face viața mai frumoasă, mai sănătoasă și relațiile mai bune cu cei dragi. 

Foto Ce alimente bogate în fier nu ar refuza copilul tău niciodată?

Ce alimente bogate în fier nu ar refuza copilul tău niciodată?

Ca mămică îți dorești să îi oferi copilului tău tot ce este mai bun. Din acest motiv te preocupi în permanență de lucrurile care îi asigură o evoluție propice. Fierul este un element esențial în evoluția micuțului tău. De multe ori ai încercat să îl integrezi în alimentația copilului, dar te-ai lovit de refuzul lui din cauza gustului. Cum faci să integrezi alimentele bogate în fier în alimentația copilului?