Sort by
Sort by

NESCAFE

Nescafe

Despre NESCAFE

Cum se transformă boabele verzi de cafea în cafeaua NESCAFE din cana noastră cu un gust atât de bun? Experții aleg cele mai bune boabe, iar aroma și gustul atât de cunoscute vin prin prăjire. Urmează măcinarea boabelor până când vor căpăta aspectul unei pulberi. Fie după o cafea stimulantă de dimineață, un latte la prânz sau un espresso dupa cină, îndrăgim conexiunile adevărate care duc către noi începuturi, idei noi sau simple conversații. Vino, ia o cafea cu noi!

Nescafe BRasero

NESCAFÉ Brasero

nescafe latte

NESCAFÉ Latte

NESCAFÉ Gold

NESCAFÉ Gold

 

3in1

NESCAFÉ 3în1

cappuccino

NESCAFÉ GOLD Cappuccino

nescafe cappuccino

NESCAFÉ Cappuccino 

Intensifică experiența cafelei NESCAFÉ cu ciocolată!

joe
kitkat
after eight

Citește mai multe

Foto 5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

Simți adesea că nu ai poftă de mâncare? Îți lipsește buna dispoziție? Ai senzația de oboseală chiar dacă afară este soare? Toate acestea sunt semnele asteniei de primăvară. De altfel, pe lângă stările de somnolență și lipsă de energie, mai apar și stări de nervozitate și irascibilitate și chiar forme ușoare de tristețe. Deși nu este o boală și nu ne afectează pe toți în aceeași măsură, astenia apare la trecerea de la sezonul rece la cel cald.

Foto NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

Prin folosirea soluției NESCAFÉ Alegria oferiți angajaților și clienților dumneavoastră cafea naturală de cea mai bună calitate, dar mai ales ajutați, împreună cu noi, atât fermierii cât și protecția mediului înconjurător, deoarece la NESCAFÉ încurajăm exploatarea responsabilă a mediului.

Cafeaua: cum te ajuta sa inveti mai usor?

Cafeaua: cum te ajută să înveți mai ușor?

De cele mai multe ori, un mic dejun nu este complet fără o ceașcă de cafea, deoarece aceasta te ajută să fii alert și să îți începi ziua cu un plus de energie. Iar pentru cei care se pregătesc pentru examene sau doresc să dobândească cunoștințe noi, cafeaua poate fi un aliat de încredere!