Sort by

NESCAFE 3 in 1 - Cafea 3 in 1

Dacă îți dorești să savurezi o cafea delicioasă oriunde și oricând, alege NESCAFÉ 3in1. Într-un singur plic, ușor de folosit, ai tot ce îți trebuie pentru o cană de cafea irezistibilă, care îmbină cafeaua 100% naturală cu aromă de lapte și cantitatea suficientă de zahăr.
Ideale pentru atunci când sunteți în mișcare, pliculețele noastre sunt ușor de utilizat, pur și simplu turnați conținutul într-o cană, adăugați apă și savurați o cafea de neuitat în câteva momente.
Gama noastră de cafea instant, realizată cu măiestrie, include o varietate de arome și gusturi. Iată câteva cafele pe care vi le recomandăm data viitoare când vă începeți ziua sau când vă întâlniți cu familia și prietenii:

Intensifică experiența cafelei NESCAFÉ cu ciocolată!

joe
kitkat
after eight

Citește mai mult

 
Cafeaua cum te ajuta sa inveti mai usor

Cafeaua: cum te ajută să înveți mai ușor?

De cele mai multe ori, un mic dejun nu este complet fără o ceașcă de cafea, deoarece aceasta te ajută să fii alert și să îți începi ziua cu un plus de energie. Iar pentru cei care se pregătesc pentru examene sau doresc să dobândească cunoștințe noi, cafeaua poate fi un aliat de încredere! 

Foto 5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

Simți adesea că nu ai poftă de mâncare? Îți lipsește buna dispoziție? Ai senzația de oboseală chiar dacă afară este soare? Toate acestea sunt semnele asteniei de primăvară. De altfel, pe lângă stările de somnolență și lipsă de energie, mai apar și stări de nervozitate și irascibilitate și chiar forme ușoare de tristețe. Deși nu este o boală și nu ne afectează pe toți în aceeași măsură, astenia apare la trecerea de la sezonul rece la cel cald.

Foto NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

Prin folosirea soluției NESCAFÉ Alegria oferiți angajaților și clienților dumneavoastră cafea naturală de cea mai bună calitate, dar mai ales ajutați, împreună cu noi, atât fermierii cât și protecția mediului înconjurător, deoarece la NESCAFÉ încurajăm exploatarea responsabilă a mediului.