Sort by

NESCAFÉ Alegria 3în1

Oferă clienților tăi posibilitatea de a savura un cappuccino aromat, special conceput pentru sistemele de băuturi NESCAFÉ Alegria.

NESCAFÉ 3ÎN1 1kg

Produs pe bază de cafea, lapte și zahăr, special conceput pentru sistemele de băuturi NESCAFÉ.

Listă Ingrediente

Zahăr (54,9%), sirop de glucoză, grăsime vegetală total hidrogenata (ulei de palmier), cafea instant (9%), corectori de aciditate (fosfați de potasiu, polifosfați, citrate de sodiu), protein din lapte (0,8%), sare, emulgatori (mono – și digliceride ale acizilor grași, esteri ai acizilor mono – și diacetil tartrici cu mono – și digliceridele acizilor grași), arome.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Valoare energetică: 421 kcal/100g
Proteine: 1.6g/100g
Glucide: 75g/100g
Glucide din care zaharuri: 61g/100g
Grăsimi: 12g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 11g/100g
Fibre: 3.1g/100g
Sare: 0.75g/100g

NESCAFÉ 3ÎN1 Caramel 1kg

Produs pe bază de cafea, lapte și zahăr, special conceput pentru sistemele de băuturi NESCAFÉ.

Listă Ingrediente

Zahăr (53%), sirop de glucoză, ulei vegetal total hidrogenat din sâmburi de palmier, cafea instant (7,7%), zahăr caramelizat, stabilizatori (fosfați de potasiu, trifosfați, polifosfați, citrați de sodiu), protein din lapte, maltodextrină, sare, emulgatori (mono – și digliceride ale acizilor grași, esteri ai acizilor mono- și diacetil tartric cu mono – și digliceridele acizilor grași), arome.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Valoare energetică: 425 kcal/100g
Proteine: 9,2g/100g
Glucide: 61,3g/100g
Glucide din care zaharuri: 44,6g/100g
Grăsimi: 12g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 13,6g/100g
Fibre: 3.5g/100g
Sare: 0.89g/100g
 

Descoperă celelalte produse Nestlé

docello
Nesquik
nescafe

Citește mai mult

Cafeaua: cum te ajută să înveți mai ușor?

De cele mai multe ori, un mic dejun nu este complet fără o ceașcă de cafea, deoarece aceasta te ajută să fii alert și să îți începi ziua cu un plus de energie. Iar pentru cei care se pregătesc pentru examene sau doresc să dobândească cunoștințe noi, cafeaua poate fi un aliat de încredere! 

Foto 7 destinații de vacanță care te provoacă la sport și activitate fizică

7 destinații de vacanță care te provoacă la sport și activitate fizică

Când ne gândim la concediu ne imaginăm de cele mai multe ori că lenevim la soare sorbind o băutură răcoritoare. Pentru cei mai activi acesta este un timp în care obiceiurile de peste an nu se uită și vor încerca, chiar și în concediu, să se "țină de program". Pentru alții, concediul este dedicat experiențelor pe care le trăiești măcar o dată în viață. Ce spui de o incursiune în lumea sporturilor ce pot fi făcute în munții, râurile sau marea din România?

Foto NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

Prin folosirea soluției NESCAFÉ Alegria oferiți angajaților și clienților dumneavoastră cafea naturală de cea mai bună calitate, dar mai ales ajutați, împreună cu noi, atât fermierii cât și protecția mediului înconjurător, deoarece la NESCAFÉ încurajăm exploatarea responsabilă a mediului.