Sort by

NESCAFÉ Alegria Intense

Un răsfăț pe care poți să-l gusti - NESCAFÉ Alegria este mai mult decât o gamă de băuturi cu gust grozav, create pentru gusturi diverse. Astfel, cafeaua poate deveni marele avantaj concurențial al afacerii tale.

Nestlé Alegria Intense 500g

NESCAFÉ Alegria Intense este un amestec de cafea bine prăjită, cu un aspect robust, foarte aromat, îmbogățit prin nuanțe de ciocolată. Cafeaua NESCAFÉ Alegria Intense este ideală pentru prepararea celui mai bun espresso.

Listă Ingrediente

Cafea solubilă. 100% extract de cafea.

Nestlé Alegria Delicate 500g

Nestlé Alegria Delicate este un amestec de cafea bine prăjită, cu un aspect robust, foarte aromat, îmbogățit prin nuanțe de ciocolată. Cafeaua Nestlé Alegria Delicate este ideală pentru prepararea celui mai bun cappuccino.

Listă Ingrediente

Cafea solubilă. 100% extract de cafea.

Descoperă celelalte produse Nestlé

docello
Nesquik
nescafe

Citește mai mult

Cafeaua: cum te ajută să înveți mai ușor?

De cele mai multe ori, un mic dejun nu este complet fără o ceașcă de cafea, deoarece aceasta te ajută să fii alert și să îți începi ziua cu un plus de energie. Iar pentru cei care se pregătesc pentru examene sau doresc să dobândească cunoștințe noi, cafeaua poate fi un aliat de încredere! 

Foto 7 destinații de vacanță care te provoacă la sport și activitate fizică

7 destinații de vacanță care te provoacă la sport și activitate fizică

Când ne gândim la concediu ne imaginăm de cele mai multe ori că lenevim la soare sorbind o băutură răcoritoare. Pentru cei mai activi acesta este un timp în care obiceiurile de peste an nu se uită și vor încerca, chiar și în concediu, să se "țină de program". Pentru alții, concediul este dedicat experiențelor pe care le trăiești măcar o dată în viață. Ce spui de o incursiune în lumea sporturilor ce pot fi făcute în munții, râurile sau marea din România?

Foto NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

Prin folosirea soluției NESCAFÉ Alegria oferiți angajaților și clienților dumneavoastră cafea naturală de cea mai bună calitate, dar mai ales ajutați, împreună cu noi, atât fermierii cât și protecția mediului înconjurător, deoarece la NESCAFÉ încurajăm exploatarea responsabilă a mediului.