Sort by

Nesquik Lacté 1kg

NESQUIK susține un stil de viață echilibrat pentru micuțul tău, oferindu-i produse nutritive, dar și gustoase. Îți oferă sfaturi și idei inspirate pentru a te bucura împreună cu năzdrăvanul tău de cele mai frumoase clipe ale copilăriei.

Nesquik Lacté 1kg

Nesquik Lacté este o băutură delicioasa pe bază de lapte sși cacao certificată UTZ. Cantitate: 1kg

Listă Ingrediente

Zahăr, lapte praf degresat (19,1%), zer praf (din lapte), cacao pudră (11,3%) cu conținut redus de grăsime (10-12% unt de cacao), agent de îngroșare (carboximetilceluloza), aromă.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Valoare energetică: 372kcal/100g
Proteine: 11g/100g
Glucide: 76g/100g
Glucide din care zaharuri: 73g/100g
Grăsimi: 1,6g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 1,0g/100g
Fibre: 4,9g/100g
Sare: 0.89g/100g

Descoperă celelalte produse Nestlé

docello
alegria
nescafe

Citește mai mult

Cafeaua: cum te ajută să înveți mai ușor?

De cele mai multe ori, un mic dejun nu este complet fără o ceașcă de cafea, deoarece aceasta te ajută să fii alert și să îți începi ziua cu un plus de energie. Iar pentru cei care se pregătesc pentru examene sau doresc să dobândească cunoștințe noi, cafeaua poate fi un aliat de încredere! 

Foto 7 destinații de vacanță care te provoacă la sport și activitate fizică

7 destinații de vacanță care te provoacă la sport și activitate fizică

Când ne gândim la concediu ne imaginăm de cele mai multe ori că lenevim la soare sorbind o băutură răcoritoare. Pentru cei mai activi acesta este un timp în care obiceiurile de peste an nu se uită și vor încerca, chiar și în concediu, să se "țină de program". Pentru alții, concediul este dedicat experiențelor pe care le trăiești măcar o dată în viață. Ce spui de o incursiune în lumea sporturilor ce pot fi făcute în munții, râurile sau marea din România?

Foto NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

Prin folosirea soluției NESCAFÉ Alegria oferiți angajaților și clienților dumneavoastră cafea naturală de cea mai bună calitate, dar mai ales ajutați, împreună cu noi, atât fermierii cât și protecția mediului înconjurător, deoarece la NESCAFÉ încurajăm exploatarea responsabilă a mediului.