Sort by

NESCAFÉ Selezione & Intenso

Boabele de cafea Arabica și Robusta oferă note subtile oricărei cești de cafea, iar cafeaua proaspăt măcinată va fi un avantaj pentru afacerea ta.

NESCAFÉ Selezione 1kg

Amestec de cafea Arabica și Robusta, provenite din culturi certificate Rainforest Alliance. Amestecul are o consistenţă medie, cu echilbru foarte bun între gustul amar și aciditate, cu note fructate și lemnoase.

Listă Ingrediente

Cafea neagră boabe.

NESCAFÉ Intenso 1kg

Amestec de cafea Arabica si Robusta. Are consistenţa intensa, aciditate scazuta si gust amar echilibrat, se remarca printr-o textura cremoasa, completa, cu note placute de cacao.

Listă Ingrediente

Cafea neagră boabe.

Descoperă celelalte produse Nestlé

docello
Nesquik
nescafe

Citește mai mult

Cafeaua: cum te ajută să înveți mai ușor?

De cele mai multe ori, un mic dejun nu este complet fără o ceașcă de cafea, deoarece aceasta te ajută să fii alert și să îți începi ziua cu un plus de energie. Iar pentru cei care se pregătesc pentru examene sau doresc să dobândească cunoștințe noi, cafeaua poate fi un aliat de încredere! 

Foto 7 destinații de vacanță care te provoacă la sport și activitate fizică

7 destinații de vacanță care te provoacă la sport și activitate fizică

Când ne gândim la concediu ne imaginăm de cele mai multe ori că lenevim la soare sorbind o băutură răcoritoare. Pentru cei mai activi acesta este un timp în care obiceiurile de peste an nu se uită și vor încerca, chiar și în concediu, să se "țină de program". Pentru alții, concediul este dedicat experiențelor pe care le trăiești măcar o dată în viață. Ce spui de o incursiune în lumea sporturilor ce pot fi făcute în munții, râurile sau marea din România?

Foto NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

Prin folosirea soluției NESCAFÉ Alegria oferiți angajaților și clienților dumneavoastră cafea naturală de cea mai bună calitate, dar mai ales ajutați, împreună cu noi, atât fermierii cât și protecția mediului înconjurător, deoarece la NESCAFÉ încurajăm exploatarea responsabilă a mediului.