Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ Brasero

Începe-ți ziua cu o cană de cafea NESCAFÉ BRASERO și lasă savoarea cafelei naturale NESCAFÉ să-ți trezească simțurile, conectându-te cu lumea. Prăjim boabe de cafea Robusta de calitate superioară și selecționăm cele mai plăcute arome prin noua tehnologie de dublă filtrare pentru ca tu să te bucuri de o aromă intensă și de un gust proaspăt.

- Savoarea unică, cu aromă intensă și gust proaspăt.

- Conține cafea naturală NESCAFÉ.

- Ambalat în borcan de sticlă care păstrează aroma delicioasă NESCAFÉ BRASERO până la ultima cană.

NESCAFÉ Brasero Original

Cum e dimineața mai frumoasă decât cu o cafea perfectă? NESCAFÉ Brasero Original este un echilibru între gustul, aroma și tăria cafelei naturale. Poți găsi cafeaua solubilă NESCAFÉ Brasero Original în variante de 200g, 100g, 50g și la plicuri de 1,8g. Pune o linguriță de cafea solubilă (1,8g) într-o cană, adaugă 70ml de apă caldă și ai gata o cafea numai bună!

Listă Ingrediente

Cafea solubilă, 100% naturală.

 

NESCAFÉ Brasero Mild

Începe o zi liniștită cu o cafea ușoară! NESCAFÉ Brasero Mild îți oferă un gust deosebit de cafea, cu aromă subtilă. Tot ce trebuie să faci e sa pui 1 linguriță (1,8g) de cafea solubilă 100% naturală într-o cană cu 10ml apă și gata, deja ai o zi mai bună! Un borcan de 100g de NESCAFÉ Brasero Mild îți va ajunge cât pentru 55 de porții de bucurie!

Listă Ingrediente

Cafea solubilă, 100% naturală.

 

NESCAFÉ Brasero Strong

Ia-ți porția de energie în fiecare dimineață cu o cafea puternică și plină de savoare! NESCAFÉ Brasero Strong îți va oferi dintr-o linguriță exact ce ai nevoie pentru a începe o zi productivă. NESCAFÉ Brasero Strong se găsește în forma unui borcan de 100g cu cafea solubilă 100% naturală, echivalentul a 55 de porții (1 porție = 1,8g).

Listă Ingrediente

Cafea solubilă, 100% naturală.

 

NESCAFÉ Brasero Decaf

Vrei să te bucuri de aroma unei cafele bune la orice oră din zi? NESCAFÉ Brasero Decaf este o cafea 100% naturală, fără cafeină, dar care păstrează savoarea și gustul bun, specifice cafelei solubile NESCAFÉ Brasero. Cu doar o linguriță(1,8g) de NESCAFÉ Brasero Decaf într-o cană cu 70ml apă vei avea parte de o savoare perfectă.

Listă Ingrediente

Cafea solubilă, 100% naturală.

Intensifică experiența cafelei NESCAFÉ cu ciocolată!

Citește mai mult

Cafeaua: cum te ajută să înveți mai ușor?

De cele mai multe ori, un mic dejun nu este complet fără o ceașcă de cafea, deoarece aceasta te ajută să fii alert și să îți începi ziua cu un plus de energie. Iar pentru cei care se pregătesc pentru examene sau doresc să dobândească cunoștințe noi, cafeaua poate fi un aliat de încredere! 

5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

Simți adesea că nu ai poftă de mâncare? Îți lipsește buna dispoziție? Ai senzația de oboseală chiar dacă afară este soare? Toate acestea sunt semnele asteniei de primăvară. De altfel, pe lângă stările de somnolență și lipsă de energie, mai apar și stări de nervozitate și irascibilitate și chiar forme ușoare de tristețe. Deși nu este o boală și nu ne afectează pe toți în aceeași măsură, astenia apare la trecerea de la sezonul rece la cel cald.

NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

Prin folosirea soluției NESCAFÉ Alegria oferiți angajaților și clienților dumneavoastră cafea naturală de cea mai bună calitate, dar mai ales ajutați, împreună cu noi, atât fermierii cât și protecția mediului înconjurător, deoarece la NESCAFÉ încurajăm exploatarea responsabilă a mediului.