Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ Brasero

Începe-ți ziua cu o cană de cafea NESCAFÉ BRASERO și lasă savoarea cafelei naturale NESCAFÉ să-ți trezească simțurile, conectându-te cu lumea. Prăjim boabe de cafea Robusta de calitate superioară și selecționăm cele mai plăcute arome prin noua tehnologie de dublă filtrare pentru ca tu să te bucuri de o aromă intensă și de un gust proaspăt.

- Savoarea unică, cu aromă intensă și gust proaspăt.

- Conține cafea naturală NESCAFÉ.

- Ambalat în borcan de sticlă care păstrează aroma delicioasă NESCAFÉ BRASERO până la ultima cană.

NESCAFÉ Brasero Original

Cum e dimineața mai frumoasă decât cu o cafea perfectă? NESCAFÉ Brasero Original este un echilibru între gustul, aroma și tăria cafelei naturale. Poți găsi cafeaua solubilă NESCAFÉ Brasero Original în variante de 200g, 100g, 50g și la plicuri de 1,8g. Pune o linguriță de cafea solubilă (1,8g) într-o cană, adaugă 70ml de apă caldă și ai gata o cafea numai bună!

Listă Ingrediente

Cafea solubilă, 100% naturală.

 

NESCAFÉ Brasero Mild

Începe o zi liniștită cu o cafea ușoară! NESCAFÉ Brasero Mild îți oferă un gust deosebit de cafea, cu aromă subtilă. Tot ce trebuie să faci e sa pui 1 linguriță (1,8g) de cafea solubilă 100% naturală într-o cană cu 10ml apă și gata, deja ai o zi mai bună! Un borcan de 100g de NESCAFÉ Brasero Mild îți va ajunge cât pentru 55 de porții de bucurie!

Listă Ingrediente

Cafea solubilă, 100% naturală.

 

NESCAFÉ Brasero Strong

Ia-ți porția de energie în fiecare dimineață cu o cafea puternică și plină de savoare! NESCAFÉ Brasero Strong îți va oferi dintr-o linguriță exact ce ai nevoie pentru a începe o zi productivă. NESCAFÉ Brasero Strong se găsește în forma unui borcan de 100g cu cafea solubilă 100% naturală, echivalentul a 55 de porții (1 porție = 1,8g).

Listă Ingrediente

Cafea solubilă, 100% naturală.

 

NESCAFÉ Brasero Decaf

Vrei să te bucuri de aroma unei cafele bune la orice oră din zi? NESCAFÉ Brasero Decaf este o cafea 100% naturală, fără cafeină, dar care păstrează savoarea și gustul bun, specifice cafelei solubile NESCAFÉ Brasero. Cu doar o linguriță(1,8g) de NESCAFÉ Brasero Decaf într-o cană cu 70ml apă vei avea parte de o savoare perfectă.

Listă Ingrediente

Cafea solubilă, 100% naturală.

Intensifică experiența cafelei NESCAFÉ cu ciocolată!