Sort by
Sort by

NESQUIK Opti-Start

produs-cacao-nesquik
Box with image and bottom text

NESQUIK Opti-Start singura cacao instant - sursa de FIER din Romania

Draga mamica, te-ai gandit vreodata cat de important este FIERUL in alimentatia copilului tau?
Organismul copilului tau are nevoie de un aport adecvat de FIER care sa acopere nevoile mai mari, datorate cresterii rapide din aceasta perioada. Ca parte a unei alimentatii echilibrate, FIERUL este un nutrient cu rol esential in dezvoltarea normala a functiei cognitive si in mentinerea unui sistem imunitar sanatos. Cu toate acestea, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii2, carenta de fier este cea mai intalnita deficienta nutritionala la copiii din Romania.

Acum, noul NESQUIK Opti-Start te ajuta sa-i oferi copilului tau un mic dejun echilibrat!
Noua cacao instant NESQUIK Opti-Start este sursa de FIER in alimentatia micutului tau; il ajuta sa fie mai puternic. NESQUIK Opti-Start contine o combinatie unica de vitamine si minerale ce completeaza proprietatile laptelui: fier, magneziu, zinc, vitamina D, vitamina B1 si vitamina C. Fierul si zincul contribuie la dezvoltarea normala a functiei cognitive, iar magneziul ajuta la functionarea normala a sistemul nervos. O alimentatie echilibrata si diversificata precum si un program variat de activitati fizice sunt foarte importante pentru un stil de viata sanatos.
Un pahar de lapte cu cacao NESQUIK Opti-Start ii asigura copilului un aport de 17% din necesarul zilnic de FIER3, avand gustul de ciocolata atat de iubit de cei mici.

------------------------------------------
1 Evaluare a pietei de cacao instant facuta la 11.02.2014.
2 Prevalenta globala a anemiei 1993-2005, Organizatia Mondiala a Sanatatii;
3 Continutul de FIER este per portie recomandata din fiecare aliment/produs mentionat.