Sort by
Sort by

Cereale mic dejun Nestlé® NESQUIK®

Cerealele pentru mic dejun Nestlé® NESQUIK® au un gust unic de ciocolată și conțin nutrienți importanți pentru o alimentație echilibrată: vitamine, minerale și cereale integrale. O porție de 30g de cereale Nestlé® NESQUIK® asigură 18% din consumul zilnic de calciu recomandat și 22% din consumul zilnic de fier recomandat. De asemenea, cerealele NESQUIK® conțin un complex de șase vitamine B și vitamina D în proporție de 15% din necesarul zilnic recomandat.

Cu cerealele de mic dejun Nestlé® NESQUIK® ALPHABET®, în formă de litere, va fi mai ușor și mai distractiv pentru micuțul tău să învețe alfabetul, bucurându-se, în același timp, de același gust unic de ciocolată.

Nestlé NESQUIK® DUO este o idee hrănitoare pentru un mic dejun delicios! O combinație gustoasă de cereale și substanțe nutritive valoroase - vitamine și minerale (calciu și fier).

Delectează-te la micul dejun și cu

cereale/honey-cheerios
nestle cini minis

Citește mai mult

Foto Cum îl înveți pe copilul tău să mănânce sănătos?

Cum îl înveți pe copilul tău să mănânce sănătos?

Învață-l pe micuțul tău să mănânce sănătos. Este o investiție pentru un viitor mai bun. Acceptă cele șapte provocări și ajută-l pe copilul tău să adopte obiceiuri sănătoase de mic. 

Foto Cum organizezi o petrecere pentru copii?

Cum organizezi o petrecere pentru copii?

O petrecere este clar un motiv de bucurie, mai ales atunci când vrei să îi organizezi una piticului tău. Cu toate astea, o petrecere este și un motiv de stres pentru cei mari: ce meniu vom avea, ce tematică vom alege sau cât va dura petrecerea?

Foto Gustări simple și delicioase pentru copii

Gustări simple și delicioase pentru copii

Toți părinții își doresc copii sănătoși și fericiți. Vrem să aibă tot ce este mai bun în viață și ajutându-i să își dezvolte obiceiuri sănătoase, le facem un cadou de neprețuit pentru mai departe. Pentru că perioada copilăriei este o continuă etapă de creștere, ceea ce mănâncă în fiecare zi are un impact mare asupra stării lor de bine, a energiei și cel mai mult asupra sănătății. Cu cât învață mai devreme obiceiuri sănătoase, cu atât mai bine. În plus, copiii au nevoie de mai multă energie atunci când vine școala. Gustările echilibrate din pachețel și mesele de acasă îi ajută să se bucure din plin de copilărie.