Sort by

Nesquik Milky

Nesquik susține un stil de viață echilibrat pentru micuțul tău, oferindu-i produse nutritive, dar și gustoase. Îți oferă sfaturi și idei inspirate pentru a te bucura împreună cu năzdrăvanul tău de cele mai frumoase clipe ale copilăriei.

Nesquik Milky 26g

Baton de napolitana cu 47% crema de lapte acoperit cu ciocolata cu lapte
Nesquik Milky e este o gustare atractiva pentru copii deoarece are ciocolata cu lapte si este apreciata de mame pentru continutul de lapte necesar cresterii .

Listă Ingrediente

Zahar, faina de grâu, ulei de palmier, unt de cacao, zer praf (din lapte),  masă de cacao, lapte praf integral 3.8%, lapte praf degresat 1.3%, amidon de porumb, grăsime de lapte, emulgatori (lecitină de floarea soarelui, poliricinoleat de poliglicerina), sare, arome naturale, agent de afânare (carbonați de sodiu).

Contine gluten si lapte. Poate contine urme de soia, arahide si alte varietati similare.

Valori nutriționale per 100g

Număr porții 1
Valoare energetică 529
Grăsimi 28.6
Grăsimi - din care acizi grași saturați 14.9
Glucide 62.6
Glucide din care zaharuri 45.3
Fibre 0.9
Proteine 4.8
Sare 0.25

Încearcă și

 
chocapic
nestle cini minis
cookiecrisp

Citește mai mult

Foto Cum îl înveți pe copilul tău să mănânce sănătos?

Cum îl înveți pe copilul tău să mănânce sănătos?

Învață-l pe micuțul tău să mănânce sănătos. Este o investiție pentru un viitor mai bun. Acceptă cele șapte provocări și ajută-l pe copilul tău să adopte obiceiuri sănătoase de mic. 

Foto Cum organizezi o petrecere pentru copii?

Cum organizezi o petrecere pentru copii?

O petrecere este clar un motiv de bucurie, mai ales atunci când vrei să îi organizezi una piticului tău. Cu toate astea, o petrecere este și un motiv de stres pentru cei mari: ce meniu vom avea, ce tematică vom alege sau cât va dura petrecerea?

Foto Gustări simple și delicioase pentru copii

Gustări simple și delicioase pentru copii

Toți părinții își doresc copii sănătoși și fericiți. Vrem să aibă tot ce este mai bun în viață și ajutându-i să își dezvolte obiceiuri sănătoase, le facem un cadou de neprețuit pentru mai departe. Pentru că perioada copilăriei este o continuă etapă de creștere, ceea ce mănâncă în fiecare zi are un impact mare asupra stării lor de bine, a energiei și cel mai mult asupra sănătății. Cu cât învață mai devreme obiceiuri sănătoase, cu atât mai bine. În plus, copiii au nevoie de mai multă energie atunci când vine școala. Gustările echilibrate din pachețel și mesele de acasă îi ajută să se bucure din plin de copilărie.