Sort by

Nestlé Professional este dedicat să vă ajute în dezvoltarea afacerii dumneavoastră

 

Suntem aici pentru a găsi soluția potrivită pentru afacerea dumneavoastră, adaptată nevoilor în ceea ce privește alimente și băuturi. Descoperiți cafeaua noastră, băuturile instant și lumea alimentelor pe bază de plante.

 

Nestlé Professional va permite fiecărui profesionist din industria ospitalității să beneficieze de sprijinul deplin al celei mai mari companii de alimente și băuturi din lume - o companie care va oferi soluții pentru provocările și oportunitățile unice ale afacerii dumneavoastră, apreciind întotdeauna perspectiva de a crește împreună și a atinge succesul. Lucrăm activ cu dumneavoastră pentru a găsi noi modalități de dezvoltare a afacerii dumneavoastră- modalități pe care poate nu le-ați luat în considerare anterior - și după aceea vă oferim noi soluții pentru a valorifica acele oportunități și a le utiliza în mod corespunzător.

Soluțiile noastre pentru cafea

Explorați gama noastră largă de concepte de cafea care să satisfacă toate nevoile dumneavoastră și ale clienților dumneavoastră. Cu mărci de cafea și ingrediente cunoscute, aparate și echipamente suplimentare, echipa noastră va găsi o soluție care să se potrivească nevoilor dumneavoastră de afaceri.

Cafea Nestlé Professional
Cafea Nestlé Professional
Soluțiile noastre pentru alimente

Explorați produsele care vă permit să oferiți clienților dumneavoastră o gamă delicioasă de alternative vegetale pentru carne. Extindeți și îmbunătățiți oferta dumneavoastră cu alimente de origine vegetală GARDEN GOURMET®.

Soluțiile Nestlé Professional pentru alimente
Soluțiile Nestlé Professional pentru alimente

BRANDURI DE BĂUTURI

Nescafé
Buondi craft
roastelier by buondi craft
We proudly serve Starbucks

BRANDURI CULINARE

maggi-logo-round.png
kitkat-logo-round.png
Garden Gourmet

 

Distribuția canalelor

Suntem aici pentru a vă ajuta cu oferte personalizate pentru toate soluțiile de alimente și băuturi. Descoperiți canalele noastre de distribuție și aflați mai multe despre fiecare!

  • Magazine

  • Hoteluri și restaurante

  • Birouri

  • Industrie

Nestlé Professional