Sort by
Sort by

Ajutam operatorii sa reflecte o abordare durabila

 

In cadrul Nestle si Nestle Professional depunem eforturi pentru a crea valoare impartasita si pentru a asigura dezvoltare durabila in fiecare pas al lantului nostru valoric.

Aceasta include o abordare responsabila din punct de vedere social si sustenabila din punct de vedere al mediului inconjurator prin felul in care obtinem materia prima, fabricam, impachetam si transportam produsele noastre, precum si prin felul in care produsele noastre au impact asupra calitatii vietii tuturor celor cu care intram in contact: fermierii care ne ofera produse, furnizori, parteneri de afaceri si consumatori. Nestle numeste aceasta “Crearea valorii impartasite”.

Lucrand cu operatori din 97 de tari, cunoastem faptul ca vietile consumatorilor sunt tot mai ocupate si ca acestia nu sunt dispusi sa sacrifice gustul si nutritia in momentul in care iau masa in oras sau atunci cand consuma bauturi.

Consumatorii vor sa fie linistiti ca produsele de care se bucura au fost obtinute, fabricate, impachetate si transportate prin proceduri ce respecta mediul inconjurator si oamenii. Operatorii stiu ca pot avea incredere in Nestle si in marcile noastre pentru a demonstra ca dezvoltarea sustenabila este un principiu de afaceri foarte important.

Pentru a afla mai multe despre actiunile intreprinse de Nestle in cadrul operatiunilor sale sau in arii specifice precum cafea sau ciocolata vizitati: