Sort by

PRO PLAN Diete Veterinare pentru Câini

Proplan Veterinary Diets Logo

Produsele PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets au în spate decenii de cercetare științifică și sunt special formulate conform celor mai noi cunoștințe în domeniul științei veterinare și alimentației clinice.

Dietele cu hrană umedă și uscată au fost dezvoltate cu tehnologii de ultimă generație și dovedite eficiente în managementul nutrițional al unor diferite boli feline și canine. Fiecare rețetă asigură un echilibru corect de nutrienți, în timp ce satisface nevoile dietetice specifice.

Pentru că toate formulele au fost special elaborate de experți nutriționiști, puteți avea încredere că hrana câinelui este ușor digerabilă și are echilibrul corect de nutrienți vitali, cum ar fi proteine, vitamine și minerale.

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets are o varietate de formule pentru a satisface nevoile câinilor cu situații speciale. Dietele veterinare trebuie să fie urmate sub supravegherea medicului veterinar.

PRO PLAN VETERINARY DIETS  FortiFlora Canine 30 x 1 g

PRO PLAN VETERINARY DIETS  FortiFlora Canine 30 x 1 g

PRO PLAN VETERINARY DIETS FortiFlora Canine este un supliment probiotic special formulat atât pentru căței, cât și pentru câini adulți. Acesta conţine bacterii benefice vii, care ajută la menținerea sănătății și echilibrului intestinal, precum și la un sistem imunitar sănătos.
Fiecare plic conține niveluri eficace dintr-o tulpină probiotică de bacterii benefice, cunoscută sub numele de SF68®, despre care s-a dovedit ştiinţific că ajută la restabilirea sănătăţii și echilibrului intestinal.
FortiFlora® poate fi util pentru:
· susţinerea nutrițională a sănătăţii şi echilibrului intestinal;
· tratarea dezechilibrelor microflorei intestinale;
· tratarea diareei asociate cu stres, terapie cu antibiotice sau modificarea dietei;
· tratarea calităţii slabe a fecalelor la puii de câine;
· reducerea flatulenței la câini.
Are o palatabilitate ridicată şi poate fi uşor presărat peste hrană. Se administrează un plic zilnic pentru furnizarea unor niveluri eficiente de probiotice şi, deşi se pot observa îmbunătăţiri ale semnelor de tulburări digestive în decurs de câteva zile, pentru un efect maxim trebuie administrat timp de 30 de zile.

Listă Ingrediente

Compoziție: Carne și derivate animale, minerale.

Tabel nutrițional

Constituenți analitici:
Enterococcus faecium (SF68) Microorganisme vii microcapsulate Min. 5x108 CFU/g
Proteine: 54°/o
Lipide: 19o/o
Fibre brute:1°/o
Vitamina E: 6445 mg/kg
Vitamina C: 1450 mg/kg
Energie metabolizabilă (ME)1: 4.4 kcal/g

Beneficii

Conține un nivel garantat de tulpină unică de probiotic viabil microcapsulată (SF68) (5x108 CFU */g ). Procesul de microcapsulare sporește stabilitatea,
garantând nivelurile de bacterii benefice vii care intră în tractul gastrointestinal.
*CFU: Unități formatoare de colonii
S-a dovedit ca susține sănătatea și echilibrul microflorei: Conține bacteria lactică Enterococcus faecium (SF68) la niveluri la care s-a dovedit că susține sănătatea intestinală echilibrul microbian la câini.
S-a dovedit că susține un sistem imunitar puternic.

Ghid de hrănire 

Se recomandă consultarea unui medic veterinar înainte de utilizare şi înainte de a prelungi perioada de utilizare.

Bucură-te de viață!

logo purina one
felix
dog-chow