Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cariera ta la Nestlé

 

Vreau provocări noi și am calitățile necesare pentru a-mi depăși limitele.

La Nestlé vei descoperi o lume bazată pe respect – pentru noi înșine, pentru colegi, pentru diversitate și pentru viitor.

Respectul în cadrul Nestlé reprezintă mult mai mult decât o simplă politețe – acesta ghidează toate deciziile noastre, la fiecare nivel al organizației, conturând experiența pe care o oferim fiecărui angajat.

Istoria și cultura Nestlé asigură un mediu de lucru unic, inspirational și motivațional. În companie este promovată o cultură a performanței bazată pe diversitate, inovare și progres, iar toți angajații sunt încurajați să se dezvolte în fiecare plan al vieții lor: intelectual, profesional și social.

În plus, știm că unicitatea și succesul nostru sunt conturate de oameni talentați, care contribuie la evoluția constantă a companiei. De aceea, Nestlé te va ajuta să progresezi, să îți valorifici adevăratul potențial și să îți depășești limitele. De la cursuri de formare, la networking și la experiențele de la locul de muncă, abordarea noastră holistică a evoluției profesionale asigură cea mai eficientă modalitate de învățare și dezvoltare.

Considerând că impactul pe care fiecare angajat îl are pe plan local are potențialul de a fi resimțit și la nivel global, vei fi încurajat și susținut să evoluezi, fiind expus la diverse provocări, care aduc multe satisfacții și o varietate de oportunități ce numai o companie globală o poate oferi.

Ce ar trebui să faci tu pentru a beneficia de toate aceste lucruri? În primul rând, ne dorim ca toți angajații noștri să aspire către performanță și să preia controlul asupra propriei cariere. Dacă vei fi determinat, vei oferi cele mai bune rezultate și îți vei dori să îți depășești limitele, vei ajunge departe. În Nestlé, nu există bariere între departamente, categorii de produse, funcții sau chiar regiuni geografice.

mediu-de-lucru-th.jpg

Aderând la principiile noastre de respect, onestitate, loialitate, responsabilitate și integritate , vei avea posibilitatea să evoluezi și să avansezi în carieră.

valorile-nestle-th.jpg

Respectul începe cu fiecare dintre noi, cu respectul și onestitatea față de noi înșine și se continuă printr-un comportament integru, corect și autentic.

cultura-performantei-th.jpg

Cultura performanței în Nestlé reprezintă conștientizarea și asumarea rolului pe care fiecare dintre noi îl avem în îndeplinirea obiectivelor companiei.

promisiunile-nestle-th.jpg

În fiecare zi depunem toate eforturile pentru a oferi indivizilor și familiilor o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Ceea ce atrage noi angajați și îi menține motivați pe cei existenți, nu se rezumă doar la pachetul salarial sau la beneficiile atrăgătoare.

Descoperă care sunt liderii noștri.