Sort by

Hervé de Froment, General Manager 2013 - 2017

 

Îmi ador jobul! De-a lungul unei cariere care este mai aproape de sfârșit decât început, aș spune că acest lucru nu s-a schimbat niciodată. M-am simțit întotdeauna bine lucrând, deși am trecut prin multe schimbări de cariera (de la companie la segment sau poziție) pentru a-mi menține motivația.

Relația cu ceilalți, atât în companie cât și în afara ei, m-a determinat întotdeauna să-mi testez propriile obiective, încrederea și comportamentul. Asta mi-a hrănit nevoia permanentă de nou, progres și dezvoltare, lucru care m-a ajutat să nu cad în rutină. În viață, pe mine mă definește în primul rând curiozitatea, care mă conduce mereu spre necunoscut; apoi deschiderea către lucruri noi, ceea ce explică diversitatea gusturilor mele – în materie de muzică, cinema, dar și de muncă susținuță!

36 de ani în Nestlé

Consider că locul perfect de muncă este cel în care găsești aceleași valori ca ale tale, unde crezi cu adevărat în scopul organizației.

Este foarte important să nu facem compromisuri prea mari și să căutăm oportunități profesionale care ne pot face fericiți și impliniți.