Sort by

Sonia Năstase, Business Executive Officer Nespresso România


Începând din 1986, când a fost creat, brandul Nespresso a revoluționat modul în care milioane de oameni se bucură de cafea și a devenit un punct de referință pentru cafeaua de lux din întreaga lume.
 
Cu o carieră de 20 de ani în domeniul hotelier, Sonia Năstase conduce din noiembrie 2014 divizia Nespresso din Nestlé România.

 

„Sunt tipul de persoană pentru care călătoria este mai importantă decât destinația. Unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la job-ul meu din Nespresso este faptul că nu-mi pune la îndoială valorile mele personale. Pe mine mă definește dragostea pentru estetică și rafinament, dar și pentru simplitate, și cred că Nespresso este exact așa: simplu, dar în același timp rafinat, elegant, dar nu excesiv.
 
Mai mult, pasiunea este un cuvânt cheie pentru mine, așa că este foarte important să am cadrul potrivit pentru a-mi folosi pasiunea în crearea unui business de excepție. Aș vrea ca oamenii să-și amintească de mine ca de un om cu spirit de echipă. Am învățat că un business de succes nu poate fi niciodată susținut fără câțiva (sau mai mulți) oameni dedicați. Sunt foarte mândră de echipa mea și sunt recunoscătoare în fiecare zi pentru că îi am alături de mine.”