Mai sănătos, mai bun, mai curat sunt doar la un proiect distanță

Suntem arhitecții propriului destin. E în puterea noastră să decidem că mai bine ne suflecăm mânecile până așteptăm să facă alții primul pas, să acționăm acum ca să facem mai sănătoasă, mai bună sau mai curată viața comunităților mai mari sau mai mici în care trăim.

Să construim #goodlife e în mâinile noastre, ale fiecăruia dintre noi.

Nestlé împlinește 25 de ani în România. Îi celebrăm uitându-ne nu la ce a fost, ci în față, la ce ne dorim să fie. Și inițiem prima noastră platformă-concurs de proiecte care pot aduce schimbări pozitive în comunitățile din România. 

Creștem împreună

Pentru cei mici și cei mari, pentru viața familiilor și a animalelor de companie, pentru tineri și comunități, de la nutriție la infrastructură, de la stil de viață la colectare selectivă, de la oameni la planetă, suntem deschiși oricărui proiect cu impact, eficient, cu rezultate cuantificabile în față și gândire sustenabilă în spate.

Cine poate să se înscrie în concurs

Cine poate să se înscrie în concurs

Startup-uri și organizații non-guvernamentale fără scop lucrativ cu experiență de minimum 1 an în derularea de proiecte sociale, cu rezultate concrete și cel puțin 100 de beneficiari, care au demonstrat transparență și sunt înființate conform legislației din România.

10 premii în valoare totală de 25 000 Euro

10 premii a câte 2 500 Euro fiecare

Din proiectele înscrise, un juriu format din experți va selecta până la 25 de proiecte finaliste. Cei 25 de finaliști își vor susține proiectul în fața juriului. Iar 10 proiecte vor reuși să câștige unul dintre cele 10 premii a câte 2 500 Euro fiecare.

Ce proiecte pot fi înscrise

Ce proiecte pot fi înscrise

Obiectivele proiectelor trebuie să fie realiste, clar formulate și specifice, măsurabile și bine definite în timp. Implementarea proiectului trebuie să se desfășoare pe teritoriul României, între ianuarie – decembrie 2022, cu o durată de minimum șase luni consecutive și să solicite o sponsorizare de maximum 2 500 Euro.

 

categorii crestem impreuna
 

Calendarul de concurs

calendarul de concurs CSR

 

 

Gata să faci schimbarea pe care vrei să o vezi în comunitatea ta? Înscrie-te în platforma de idei care ne schimbă viitorul.

CREȘTEM ÎMPREUNĂ 

 

POVEȘTI CARE NE CRESC
video Nestlé - Crestem Impreuna
video Nestlé - Crestem Impreuna - Cristina Purza