Sort by
Sort by

Împreună. Pentru Nestlé, acesta nu e doar un cuvânt pe care îl auzim mai des zilele acestea. Pentru Nestlé România, împreună e o experiență pe care o trăim zi de zi, de 25 de ani. O trăim cu intensitate, cu bucurii și cu provocări, cu surprize și cu planuri, cu fapte și cu multe visuri pentru următorii 25 de ani. Împreună e o experiență pe care o trăim de 25 de ani cu voi, cei care ne alegeți produsele în fiecare zi. E o experiență pe care o trăim cu partenerii și cu angajații, cu entuziasm, alături de comunitățile din care facem parte. Pentru că de 25 de ani, împreună creștem generații în România. Și noi creștem odată cu România.

Celebrăm 25 de ani cu mânecile suflecate. Ne uităm în spate, la ce a fost, și analizăm impactul pe care Nestlé l-a avut în economia românească în toți acești ani, dar ne uităm și înainte, la ce va fi, lansând prima noastră platformă-concurs de idei care pot aduce schimbări pozitive în comunitățile noastre, plantând arbori ca să facem o bucățică de planetă mai curată și mai sănătoasă, animați de poveștile pe care angajații și partenerii noștri ni le-au împărtășit.

Suntem arhitecții propriului destin. E în puterea noastră să decidem că mai bine ne suflecăm mânecile până așteptăm să facă alții primul pas, să acționăm acum ca să facem mai sănătoasă, mai bună sau mai curată viața comunităților mai mari sau mai mici în care trăim.
Să construim #goodlife e în mâinile noastre, ale fiecăruia dintre noi.

Nestlé împlinește 25 de ani în România. Îi celebrăm uitându-ne nu la ce a fost, ci în față, la ce ne dorim să fie. Și inițiem prima noastră platformă-concurs de proiecte care pot aduce schimbări pozitive în comunitățile din România.

#crestemimpreuna
CSR CREȘTEM ÎMPREUNĂ
Experiența e cea mai sănătoasă valoare pe care o companie o poate câștiga în 25 de ani. Vrem să împărtășim ce am învățat într-un sfert de secol cu cei care nu așteaptă să facă alții primul pas, ci fac ei schimbarea pe care își doresc să o vadă în comunitățile lor.
Prin zece dintre brandurile noastre iconice, susținem financiar și cu expertiză primul agregator de idei Nestlé, deschis proiectelor care promovează un stil de viață sănătos, au soluții pentru mediu și parenting, sprijină dezvoltarea tinerilor și, nu în ultimul rând, au grijă de animalele de companie.

Mai sănătos, mai bun, mai curat sunt doar la un proiect distanță

Pentru cei mici și cei mari, pentru viața familiilor și a animalelor de companie, pentru tineri și comunități, de la nutriție la infrastructură, de la stil de viață la colectare selectivă, de la oameni la planetă, suntem deschiși oricărui proiect cu impact, eficient, cu rezultate cuantificabile în față și gândire sustenabilă în spate.

Cine poate să se înscrie în concurs

Cine poate să se înscrie în concurs

Startup-uri și organizații non-guvernamentale fără scop lucrativ cu experiență de minimum 1 an în derularea de proiecte sociale, cu rezultate concrete și cel puțin 100 de beneficiari, care au demonstrat transparență și sunt înființate conform legislației din România.

10 premii în valoare totală de 25 000 Euro

10 premii a câte 2 500 Euro fiecare

Din proiectele înscrise, un juriu format din experți va selecta până la 25 de proiecte finaliste. Cei 25 de finaliști își vor susține proiectul în fața juriului. Iar 10 proiecte vor reuși să câștige unul dintre cele 10 premii a câte 2 500 Euro fiecare.

Ce proiecte pot fi înscrise

Ce proiecte pot fi înscrise

Obiectivele proiectelor trebuie să fie realiste, clar formulate și specifice, măsurabile și bine definite în timp. Implementarea proiectului trebuie să se desfășoare pe teritoriul României, între ianuarie – decembrie 2022, cu o durată de minimum șase luni consecutive și să solicite o sponsorizare de maximum 2 500 Euro.

 

Crestem Impreuna
 

Calendarul de concurs

calendarul de concurs CSR

 

 

Gata să faci schimbarea pe care vrei să o vezi în comunitatea ta? Înscrie-te în platforma de idei care ne schimbă viitorul.

CREȘTEM ÎMPREUNĂ 

 

Povesti care ne inspira
POVEȘTI CARE NE CRESC

Dincolo de rafturi, dincolo de produse și cifre, angajații și partenerii noștri sunt cei care fac posibile diminețile cu aromă de cafea, pauzele pline de energie într-o zi de muncă și momentele când ne strângem toți în bucătărie să gătim ceva bun.

La 25 de ani îi ascultăm și dăm voce experienței pe care ei o au alături de Nestlé de atâta timp. Rolul nostru aici se măsoară cel mai bine prin mărturisirile lor.

De la anecdote personale și amintiri dulci sau picante, de la momente dificile la moduri de lucru din cele mai fascinante, acestea sunt poveștile lor, povești care ne motivează pentru următorii 25 de ani. Ale lor sunt POVEȘTILE CARE NE CRESC. Ascultă-le!

toti angajatii
Mihaela Enciu si Mircea Vaidesegan
Ana Maria
video Nestlé - Crestem Impreuna - Cristina Purza
Eliza Jora, Legal Advisor
Alexandru Cazan
Andrei Stoicescu
Ioana Tanasescu
Ciprian Nistor
Robert Rusu
Silvia Bucur
Vali Dragomir
#crestemimpreuna comunități sănătoase
STUDIUL DE IMPACT ÎN ECONOMIE
În ce se măsoară 25 de ani? Pare o întrebare cu răspuns inclus, dar pentru Nestlé un sfert de secol se măsoară în valoarea pe care o aducem în economia și comunitățile din România.
Parteneri a căror misiune e să ducă produsele Nestlé cât mai aproape de oameni, oricât de departe ar fi ei; companii românești care produc ingrediente esențiale pentru produsele Nestlé și care așa ajung în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii; companii partenere care au grijă ca produsele Nestlé să fie ambalate corect sau, din contră, ambalajele produselor să fie colectate și reciclate – toate formează alături de Nestlé nucleul a nenumărate economii locale ce susțin comunități întregi pretutindeni în țară. Împreună creăm valoare în economia națională, valoare pe care o măsurăm în primul „Studiu de impact în economie” inițiat de Nestlé.
#crestemimpreuna o lume mai curată
PLANTARE 25 000 MOLIZI LA VOINEASA ÎN CADRUL PROIECTULUI POPAS 2020

25 000 de molizi prind rădăcină la Voineasa. Plantăm un număr simbolic pentru aniversarea a 25 de ani, dar cele aproape 4 mii de tone de CO2 pe care arborii le vor neutraliza până în 2050 vor avea un impact real.

Molizii urmează celor 30 000 de salcâmi plantați în 2020, colectărilor reptate de deșeuri și primului studiu de biodiversitate pentru Parcul Național Cozia susținut de Nestlé, toate în cadrul unui proiect drag nouă: Proiectul Popas 2020.

Credem că o viață sănătoasă începe cu o lume curată. Iar aceasta e în primul rând responsabilitatea noastră. De aceea ne îndreptăm eforturile nu doar spre crearea de ambalaje prietenoase cu planeta și lanțuri de producție sustenabile astfel încât produsele și activitatea nostră să aibă impact minim asupra mediului. În mod proactiv, punem umărul să construim aici, în România, o viață cât mai curată pentru cei mici și mari, pentru oameni și animale, pentru comunități și natură.

video impaduriri