Sort by
Sort by

Agatha Ruiz de la Prada

Esti pasionata de lumea modei, cele mai noi tendinte si in acelasi timp de cele mai rafinate si sofisticate specialitati de cafea? Acum, exista pe piata din Romania accesoriul ideal pentru tine: cel mai nou model al gamei NESCAFÉ® Dolce Gusto® realizat in colaborare cu renumita creatoare de moda Agatha Ruiz de la Prada. Designer-ul international a reinterpretat design-ul aparatului NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo!, propunand doua modele colorate, jucause si pline de viata.

Oferindu-ti o noua perspectiva asupra universului cafelei, NESCAFÉ® Dolce Gusto® semnat de Agatha Ruiz de la Prada va deveni cel mai stilat accesoriu al acestei veri. Noul model este disponibil in editie limitata cu doua imprimeuri diferite, ambele la fel de vesele, ingenioase si pline de culoare. Astfel, design-ul modern al aparatului NESCAFÉ® Dolce Gusto® este completat de amprenta creatoarei de moda, recunoscuta pentru stilul ei variat si optimist.

“Noile aparate NESCAFÉ® Dolce Gusto® prezente in editie limitata pe piata din Romania respira mult optimism si culorii vii, stilul Agathei Ruiz potrivindu-se foarte mult cu “personalitatea” NESCAFÉ® Dolce Gusto®. NESCAFÉ® Dolce Gusto® spune o poveste despre design si stil, iar noile modele vorbesc despre o lume a exploziei de culoare si de rasfatul la o cafea rafinata. In plus, aparatele se disting prin design-ul deosebit, completat de calitatea deosebita a bauturilor datorita presiunii profesionale de 15 bari specifica gamei NESCAFÉ® Dolce Gusto®. ”, declara Ana Maria Doxan, Business Manager Nestlé Romania.

Noul model Piccolo aduce o pata de culoare in locuinta fiecaruia, creand un coffee shop animat. Asa cum te-a obisnuit deja gama NESCAFÉ® Dolce Gusto®, jucausul aparat iti va prepara 14 specialitati de bauturi in mai putin de un minut: Espresso Barista, Espresso, Espresso Intensso, Espresso Ristretto, Caffe Lungo, Latte Macchiato, Latte Macchiato Vanilla, Cappuccino, Cortado, Nesquik, Chococino, Cappuccino Ice, Nestea Ice Tea, Caffe Lungo Decaf.
Creeaza un univers de culoare in locuinta ta cu NESCAFÉ NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo!