Sort by

JOE premiaza cei mai cool oameni in 2011!

Cand s-au lansat iPhone-urile, toata lumea a oftat. Cand a aparut Kindle, te-ai gandit ca viata asa cum o stii se schimba. Daca in 2011 vrei un scuterin loc de masina si un set de tobe chiar la tine acasa in loc sa bati ritmul pe masa din club, s-ar putea sa ti se intample. Nu am citit in horoscop,insa stim sigur ca lucruri noi, neasteptate te vor suprinde in acest an. Asta pentru ca, din 15 februarie, JOE aduna cele mai tari obiecte pe care trebuie sa le ai in 2011 intr-un singur site, www.thepromotion.ro. Nu ne plac lucrurile complicate.

Vrem doar sa dam aproape 90 de premii cool pana pe 15 decembrie!

„Premiile noastre sunt diferite si suntem mandri de asta. JOE si zeci de obiecte cool cauta stapani. Fie ca te dai cu Vespa, fie ca filmezi full HD primul concert de pe Lia Manoliu cu una dintre cele mai mici camere din lume, oricum esti cool. Deci, fii pe faza!”, declara Laura Jambore, Brand Manager JOE.

Pentru a intra in competitie, trebuie doar sa introduci codul promotional inscriptionat pe unul din produsele JOE in pagina premiului dorit.  Poti trimite oricat de multe coduri doresti pentru fiecare din premii. S-ar putea sa castigi! O data castigat un premiu, un altul ii va lua locul.

Daca ai vazut ceva cool pe net si crezi ca ar putea sa fie urmatorul premiu, nimic mai simplu: intra pe site, click pe sugestii si lasa-ne un link sa-l gasim cat mai usor.

Mai multe detalii despre promotie, premiile puse in joc de JOE, precum si regulamentul de concurs sunt afisate pe www.thepromotion.ro.