Sort by
Sort by

NESQUIK 3in1 - Gustul primului succes

Incepand cu varsta de 10 ani, in viata copiilor au loc o serie de schimbari fizice si mentale, care marcheaza trecerea de la copilarie la adolescenta. Intre 10 si 14 ani, adolescentii incep sa isi formeze propria identitate, isi doresc sa petreaca cat mai mult timp cu prietenii lor si isi aleg diverse hobby-uri, manifestandu-si tot mai mult preferintele pentru anumite activitati: roller skating, skate boarding, pictura sau filme.  
Pentru ei, Nestlé a lansat pe piata din Romania, bautura NESQUIK 3in1, mixul grozav intre un gust excelent si continutul de calciu oferite de combinatia perfecta de cacao, lapte (35%) si zahar.

Brandul NESQUIK 3in1 se adreseaza  deopotriva fetelor si baietilor cu varste intre 10 si 14 ani care vor sa fie activi, sa incerce lucruri noi si sa fie originali in cautarea identitatii de viitori adolescenti. NESQUIK 3in1 reprezinta mixul perfect intre: dinamism, prietenie si inventivitate - fie ca este vorba de o plimbare cu rolele impreuna cu prietenii, de cartile pe care trebuie sa le citeasca, sau inscrierea la primul curs de teatru, toate sunt elemente esentiale pentru dezvoltarea personala.

Conform unui studiu realizat in 2010 de Nestlé Romania a reiesit ca fetele (10 -14 ani) asociaza consumul de ciocolata calda cu clipele libere petrecute impreuna cu mamele lor, acesta fiind un prilej de relaxare pentru o discutie lejera cu acestea, iar pentru baietii din acelasi segment de varsta, bautura este ideala atunci cand vor sa se energizeze. Mixul NESQUIK 3in1 vine in intampinarea nevoilor adolescentilor, fiind ideal atat pentru baieti, cat si pentru fete, indiferent de momentul in care aleg sa-l savureze.

“Pentru iubitorii gustului excelent de cacao, am lansat acest mix usor de preparat si potrivit nevoilor in continua schimbare ale adolescentilor in devenire. NESQUIK 3in1 inseamna gustul primului succes, pentru ca ne adresam adolescentilor (10-14 ani) aflati la varsta descoperirilor si a afirmarii, fie ca este vorba de reusita in activitatile scolare sau extrascolare. Aceasta este perioada in care ei isi dezvolta diverse aptitudini si devin constienti de propriile abilitati si calitati. NESQUIK 3in1 ii indeamna sa fie cat mai dinamici, creativi si sa exploreze lumea din jurul lor”, declara Ana Maria Doxan, Business Manager Beverages Nestlé Romania.

Un pahar de NESQUIK 3in1 este o sursa de vitamina B1, B3, B6, calciu si acid folic, care contribuie la cresterea armonioasa. Beneficiilor nutritive li se adauga un gust intens, combinatia de cacao si lapte fiind pe placul tuturor. Indiferent daca este consumat cu apa rece sau calda, un pahar de NESQUIK 3in1 va aduce un plus de savoare celor care il beau. Este partenerul perfect pentru o zi petrecuta in parc, o excursie la munte sau pur si simplu pentru a savura o bautura gustoasa in fiecare dupa-amiaza, fiind gata in cateva secunde.

Produsul este comercializat in pliculete de 30 de grame. Pentru a prepara un pahar de NESQUIK 3in1, se adauga continutul unui pliculet la un pahar de 180 ml de apa calda sau rece.

Gustul intens de cacao si continutul de calciu, vor face din NESQUIK 3in1 bautura favorita din fiecare zi a adolescentilor in devenire.