Sort by

Raportul anual pentru 2017

Raportul anual pentru 2017

Raportul anual contine Analiza anuala Nestlé, care include realizarile din sfera Creating Shared Value, rapoartele de Corporate Governance & Compensation si situatia financiara din 2017.

Scrisoare catre actionarii nostri

De peste 150 de ani, Nestlé si-a construit succesul pe intelegerea in detaliu a nutritiei. Acest succes se bazeaza pe o strategie continua si convingatoare, care conduce la crearea unor valori durabile. De asemenea, se bazeaza pe capacitatea de a se schimba si de a se adapta. 2017 nu a fost o exceptie.

 

Strategie

 

Prin faptul ca imbunatatim calitatea vietii si contribuim la un viitor mai sanatos, ne propunem sa avem performanta financiara durabila si sa castigam mereu incredere. De peste 150 de ani am construit o afacere de succes prin intelegerea si anticiparea nevoilor consumatorilor si prin adaptare, pentru a reusi intr-o piata in evolutie.

Citeste mai multe informatii despre strategia noastra aici.

 

Inovare pentru o lume in schimbare

La Nestlé, inovarea continua face parte din ADN-ul nostru. Succesul nostru se bazeaza pe mai mult de 150 de ani de anticipare a tendintelor si de intelegere a nevoilor consumatorilor. Aceasta abordare ramane fundamentala pentru strategia noastra. Nestlé are cea mai avansata retea de stiinta si inovare din industria alimentara si a bauturilor. Acest lucru ne permite sa transpunem cunostintele noastre in produse si servicii extrem de relevante pentru consumatorii nostri.

Afla mai multe aici.

 

Ne conectam prin toate brandurile noastre

Prin produsele si brandurile noastre, ne conectam cu oamenii si cu animalele lor de companie de milioane de ori pe zi si pe tot parcursul vietii. Avem mai mult de 2 000 de marci, acestea fiind branduri mondiale precum Nescafé si Nespresso sau favorite locale precum JOE.

Rezultate financiare

Cresterea organica a vanzarilor in anul 2017 a fost in intervalul stabilit, dar sub asteptarile noastre. Initiativele noastre de reducere a costurilor au imbunatatit marja inainte de asteptari. (cream doar 3 patratele cu informatiile de mai jos)

2.4 %

Crestere organica

1.6 %

Crestere interna

0.8 %

Crestere pret

 

Corporate Governance

Consiliul nostru de administratie se implica foarte mult in crearea de valori pe termen lung si durabile, pe baza unor principii puternice de guvernare. Acestea asigura sanatatea pe termen lung a companiei noastre, astfel incat Nestlé sa poata continua sa furnizeze valoare si incredere.

Citeste mai mult despre Corporate Governance la Nestlé aici.

Creating Shared Value

Credem ca societatea noastra va avea succes pe termen lung, creand valoare atat pentru actionarii nostri, cat si pentru societate in ansamblu. Aceasta abordare, numita Creating Shared Value, este principiul pentru modul in care facem afaceri. Ne permite sa ne aducem la viata scopul nostru: imbunatatirea calitatii vietii si contributia la un viitor mai sanatos.

Citeste mai multe despre Creating Shared Value la Nestlé aici.

Descarca:

Raportul Anual

Corporate Governance, Compensation Reports & Financial Statements