Sort by

Cu Nestlé iubesti, castigi si daruiesti

Înapoi la comunicatele de presă
Bucuresti

In perioada 11 - 24 februarie Néstle lanseaza Campania promotioanala "Cu Néstle iubesti, castigi si daruiesti!" care se va desfasura in toate magazinele Cora.

Campania vine sa incurajeze familiile sa petreaca timp impreuna, sa aiba o alimentatie echilibrata si diversificata precum si un program variat de activitati fizice, foarte importante pentru un stil de viata sanatos.

In cadrul campaniei, cumparatorii Cora vor avea sansa sa castige doua categorii de premi: PREMII MARI (12 biciclete Pegas), care vor fi atribuite participantilor la campanie prin tragere la sorti si PREMII GARANTATE (produse Nestlé Fitness, Cani NESCAFÉ si Cafea NESCAFÉ Brasero si mini-cosuri de baschet), care vor fi acordate in cadrul magazinelor CORA, dupa casele de marcat pe perioada activarii promoterilor in magazin.

 Cum vor fi oferite premiile:

    1. Cumparatorii achizitioneaza produse Nestlé participante la promotie, din categoriile cereale, nutritie bebelusi, bauturi, produse culinare si dulciuri, in valoare de minimum 30 Lei, din minimum 3 categorii diferite.

    2. PREMIILE GARANTATE – Cumparatorii trebuie sa prezinte bonul fiscal promoter-ului Nestle aflat dupa casa de marcat.

    3. PREMIILE MARI - Cumparatorii trebuie sa prezinte la casele de marcat ale magazinelor CORA Cardul de Fidelitate Cora pentru a putea intra automat la tragerea la sorti pentru bicicleta Pegas. Actiunea este valabila exclusive pentru clientii posesori de card Cora. Valoarea comerciala a premiilor este 36 432 lei. Pentru detalii privind promotia, produsele participante si premiile, consulta regulamentul disponibil la link-ul de mai jos. Regulamentul este disponibil si la Serviciul Clienti din fiecare magazin Cora.

Nu participa in Campanie Formulele de lapte Nestlé pentru copii sub 1 an (Nan 1, Nan 2, Nativa 1, Nativa 2, Nan HA 1, Nan HA 2, Nan fara lactoza), produsele Nestlé Purina si Nestlé Inghetata.

Lista castigatori biciclete Pegas

Locatie   Castigator
Cora Constanta 1   Ciocan Valeriu
Cora Constanta 2   Mihaila Camelia
Cora Arad   Bunaciu Nela
Cora Baia Mare   Puscas Marcel Dan
Cora Cluj   Coroi Ioana Daniela
Cora Drobeta   Bolbosescu Victoria
Cora Bacau   Lazar Roberto Nicolae
Cora Lujerului   Lupascu Alexandru
Cora Pantelimon   Voiculescu Carmen
Cora Alexandriei   Trinca Ionut
Cora Berceni   Ionici Adriana
Cora Ploiesti   Petre Gabriela

Descarca regulamentul in format PDF >>