Sort by

Nespresso a lansat bicicleta din capsule de cafea reciclate

Nespresso a lansat bicicleta din capsule de cafea reciclate
Înapoi la comunicatele de presă

Nespresso, în parteneriat cu marca suedeză de biciclete Vélosophy, a creat o bicicletă elegantă făcută din capsule de cafea din aluminiu reciclate, onorând astfel angajamentul ambelor branduri in ceea ce privește economia circulară.

Bicicletele RE: CYCLE, fabricate în ediție limitată, în numai 1000 de bucăți, din peste 300.000 de capsule Nespresso Arpreggio reciclate, vor fi disponibile începând cu data de 12 august, acestea fiind vândute exclusiv pe platforma online Vélosophy.

Aluminiul este una dintre cele mai valoroase resurse din lume, deoarece poate fi topit și reutilizat pe perioadă nedeterminată. Proiectat pentru a evidenția potențialul de reciclare a capsulelor de aluminiu Nespresso, RE: CYCLE încurajează consumatorii să ia în considerare modul în care acestea pot avea un impact pozitiv.

Jean-Marc Duvoisin, CEO Nespresso, a declarat: „Prin colaborarea noastră cu Vélosophy, demonstrăm iubitorilor de cafea potențialul reciclării capsulelor Nespresso din aluminiu. Folosind capsulele reciclate pentru a face biciclete frumoase, Vélosophy combină viabilitatea și stilul pentru a crea o experiență cu adevărat semnificativă, subliniind importanța reciclării.”

„Ne-am inspirat lucrând cu Vélosophy și sper că bicicleta RE: CYCLE inspiră la randul său oamenii să recicleze”, a adăugat Jean-Marc Duvoisin.

Jimmy Östholm, CEO și fondator al Vélosophy, a declarat: „Am creat Vélosophy cu un scop bine definit: să avem un impact pozitiv asupra lumii. Acest scop determină tot ceea ce facem, de la promisiunea noastră de a oferi o bicicletă unui școlar pentru fiecare Vélosophy pe care o vindem, până la producerea bicicletelor noastre elegante pentru oraș, din aluminiu reciclat. ”

„Nespresso are un angajament puternic în ceea ce privește sustenabilitatea, motiv pentru care parteneriatul este unul foarte bun. Suntem mândri că am creat împreună o bicicletă a viitorului. Este frumos proiectată, dar mai ales obținută în mod responsabil și sustenabilă ”, a adăugat acesta.