Sort by

Nestlé te așteaptă cu surprize și premii în magazinele Cora | Nestlé

Înapoi la comunicatele de presă
Bucuresti

București, 13 mai 2015Pentru a sărbători Ziua Internațională a Familiei, care are loc pe 15 mai, Nestle România reinventează mersul la cumpărături, punându-le la dispoziție celor mari și mici noi modalități de petrecere a timpului împreună. Astfel, între 13 și 26 mai, familiile sunt așteptate cu surprize și premii în magazinele Cora. În plus, in magazinele Cora Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza ele vor găsi amenajate insule interactive, cu jocuri pentru întreaga familie, cum ar fi Xbox Kinect Sport sau Kinect Adventures.

De asemenea, cei care au card Cora și achiziționează produse Nestlé in orice combinație, în valoare de minimum 30 de lei, pot câștiga prin tragere la sorți marele premiu, o excursie în Grecia pentru întreaga familie. In plus, mii de premii garantate pot fi castigate de catre clientii care cumpara produse Nestlé din Cora.

”Timpul petrecut împreună cu cei mici reprezintă cea mai eficientă şi simplă metodă de a forma o relaţie sănătoasă copil-părinte, creând totodată premisele unei dezvoltări armonioase.Unul dintre cele mai importante obiective Nestlé este să vină în întâmpinarea familiilor, oferindu-le sprijinul de care au nevoie. Astfel, de Ziua Internațională a Familiei, le-am pregătit acestora un spațiu special pentru a se bucura împreună de momente care să le rămână mereu în amintire”, a declarat Ana-Maria Doxan, Communications Director, Nestle România.

Nu în ultimul rând, Nestlé donează 2% din valoarea cumpărăturilor tale în magazinele Cora în luna mai către o mare familie: copiii de la Organizația SOS Satele Copiilor România.

Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită, pe 15 mai, în întreaga lume, pentru a sublinia importanţa familiei și rolul ei în dezvoltarea societății. Această zi a fost instituită de Adunarea Generală a ONU încă din 1993. Ziua Internațională a Familiei este o oportunitate de a celebra alături de cei dragi cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Nestlé la nivel global

Nestlé este lider mondial în industria alimentară, fiind prezent în 86 de țări, cu un număr de 468 de fabrici și 333.000 de angajați. Prin misiunea companiei "Good Food, Good Life", Nestlé își ia angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții consumatorilor în fiecare zi, în întreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte dintr-un stil de viață sănătos.

Nestlé în România

Nestlé a intrat pe piața din România în 1995, în momentul de față având 1.000 de angajați în București și în Timișoara, unde este localizată fabrica Nestlé.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața alimentară, cele mai multe dintre brand-uri fiind lideri în categorie (locul 1 sau 2 pentru majoritatea segmentelor în care acestea sunt prezente). Portofoliul Nestlé România are o gamă largă de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor: băuturi (Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Nesquik), dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight), produse pentru gătit (Maggi), înghețată (Nestlé Ice Cream), produse alimentare pentru sugari și copii mici (Nestlé Nutrition), Nestlé Professional, divizia de soluții “out of home”, batoane și cereale pentru mic dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc) și hrană pentru animale (Purina).

Napolitanele JOE și Nesquik, precum și specialitățile de cafea NESCAFÉ 3in1 și NESCAFÉ Cappuccino sunt produse în România, la fabrica din Timișoara.

Citeste regulamentul campaniei >>

Citeste actul additional >>