Sort by

Rezumatul raportului "Nestlé in societate pentru 2014" | Nestlé

Înapoi la comunicatele de presă
Bucuresti

Raportul Nestlé în societate: Creating Shared Value 2014 publicat astăzi, evidenţiază progresele realizate de Nestlé în ceea ce priveşte respectarea angajamentelor faţă de societate.

Rezumatul raportului publicat împreună cu Raportul Anual pentru actionari, oferă tuturor persoanelor interesate oportunitatea de a analiza progresele Nestlé din 2014 în raport cu 38 de obiective specifice. Versiunea online completă a raportului va fi disponibilă din 7 aprilie.

Trei noi angajamente acoperă marketingul responsabil catre copii, asigurând că toţi angajaţii şi persoanele interesate pot raporta uşor posibilele încălcări de conformitate şi pot lupta pentru combaterea corupţiei şi a mitei.

"Aceste angajamente ne ghidează atât conducerea, cât şi pe noi, angajaţii Nestlé din zonele şi pieţele pe care activăm, în eforturile noastre colective de a atinge aceste obiective specifice," a afirmat Directorul Executiv Nestlé Paul Bulcke. "Ne întâlnim în mod regulat cu ONG-urile, intelectuali, agenţiile multilaterale si guvernele pentru a asculta şi a învăţa din criticile şi încurajările lor. Eforturile noastre sunt consolidate de acest dialog."

Printre aspectele importante ale raportului 2014 se numără:

  • Deversările de apa per tonă de produs au scăzut cu 52% din 2005.
  • 72 de fabrici Nestlé au obţinut zero deşeuri de eliminat.
  • Nestlé needs YOUth a ajutat 11.832 de tineri din Europa să îşi găsească un loc de muncă sau un post de stagiar.

Citeşte raportul în engleza, franceza, germana, spaniola.

Articole pe aceeasi tema: