Sort by
Sort by

40 de medici au primit de Paste bucate traditionale | Nestlé

Înapoi la comunicatele de presă
Bcuresti

Romani de nota 10

40 de medici de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca au primit de Paste bucate traditionale  

Sunt oameni pentru care zilele de sarbatoare sunt ca orice alta zi. Zile in care lupta pentru a salva vieti. Ei sunt romanii de nota 10, medicii de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, care nu petrec alaturi de familie, ci de pacienti. Si nu din sacrificiu sau obligatie, ci din pasiune si iubire pentru meserie si pentru oameni.

Pentru cei 40 de eroi aflati la datorie in noaptea de Inviere la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, MAGGI a organizat o surpriza aparte: o masa cu bucate traditionale, preparate cu multa dragoste. Printre urgente si garzi, medicii au ciocnit oua vopsite, au mancat drob, pasca si cozonac, sarbatorind astfel  alaturi de a doua lor familie: colegii si pacientii pe care ii salveaza neobosit, zi de zi.

“Am vrut sa le multumim romanilor de nota 10, care se dedica intrutotul meseriei si care sunt alaturi de intreaga comunitate indiferent de zi. Pentru cateva clipe, am vrut sa fim noi cei care sunt alaturi de ei in momente speciale. Nu am putut sa le oferim timp alaturi de familie, insa am putut sa le oferim  putin din spiritul sarbatorilor de Paste printr-o masa cu bucate traditionale”, a declarat Alina Constantin - Business Manager MAGGI.

“Am complotat cu echipa MAGGI pentru ca stiu ce inseamna pentru colegii nostri sa isi petreaca noaptea de Paste in spital si nu acasa, in familie. Chiar daca pentru noi aceasta este normalitatea, este placut sa simti totusi spiritul de sarbatoare. Stiam ca pentru colegii mei va fi o surpriza foarte placuta si am acceptat sa ma implic imediat in aceasta initiativa nobila pentru ei”, a declarat Profesor Doctor Alexandru Macovei, Manager Spitalul Clinic de Urgenta.
“Multumirile noastre merg catre managerul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca - Prof. Dr. Vlad Macovei, dar si catre intreg colectivul administrativ si medical care ne-a sprijit si ne-a intampinat cu toata caldura. Au fost 6 ore incredibile prin care am devenit cu totii romani de nota 10”, a declarat Andreea Strachina, Creative Strategist, Kaleidoscope Proximity.

Evenimentul, o premiera atat in Romania, cat si in istoria spitalului, reprezinta un efort al echipei MAGGI Romania de a readuce pe agenda publica romanii de nota 10. In contextul actual, in care agenda publica este acaparata de stiri de cancan si falsi eroi, adevaratii oameni de nota 10 trec mai degraba neobservati iar recunoasterea lor este aproape inexistenta. MAGGI Romania isi doreste sa recompenseze romanii de nota 10, care rup din timpul petrecut cu familia pentru a-l pune in folosul comunitatii si sa le faca povestea cunoscuta.

Initiativa a fost comunicata in direct pe pagina de Facebook MAGGI Romania prin posturi dedicate.   

Articole pe aceeaşi temă: