Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

Article Type
Foto NESCAFÉ Alegria - Călătoria cafelei

 

Prin folosirea soluției NESCAFÉ Alegria oferiți angajaților și clienților dumneavoastră cafea naturală de cea mai bună calitate, dar mai ales ajutați, împreună cu noi, atât fermierii cât și protecția mediului înconjurător, deoarece la NESCAFÉ încurajăm exploatarea responsabilă a mediului.

Mergem „dincolo de cupă” pentru a ne asigra că procesul nostru de cafea este responsabil pe întregul parcurs: de la fermieri până la consumatorii finali.

  1. Cultivare - O dată ce s-au copt, boabele noastre de cafea sunt culese manual. Deoarece boabele se coc pe rând, acest proces manual asigură numai culegerea boabelor perfecte.
  2. Amestecare - Experții noștri în cafea gustă diferite boabe și le amestecă pentru a crea o cafea de înaltă calitate.
  3. Prăjire - Prăjim boabele pentru a aduce la viață întreaga aromă a fiecărei boabe, obținând o cafea bogată și echilibrată.
  4. Măcinare - Reglăm cu grijă mașinile de măcinat pentru a putea extrage cele mai bune arome din fiecare boabă.
  5. Infuzarea - Turnăm apa fierbinte peste cafeaua macinată pentru a extrage cantitatea potrivită de aromă.
  6. Uscarea - Apoi luăm cafeaua infuzată și pur și simplu evaporăm apa, rămânându-ne astfel extractul pur de cafea.
  7. Prepararea - Extractul pur de cafea și aparatele noastre de băuturi calde conlucrează în perfectă armonie. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe buton și să lăsați magia să acționeze.