Sort by

Inovare produse

Alimente si bauturi mai hranitoare pentru copii si familii

In fiecare an, comercializam peste 360 de miliarde de portii de alimente si bauturi in 189 de tari din intreaga lume. Pentru a ne asigura ca brandurile noastre contribuie la un stil de viata mai sanatos pentru toti consumatorii ne-am angajat sa reducem cantitatea de sare, zahar si grasimi saturate si sa adaugam ingrediente sanatoase, precum cereale bogate in fibre, legume si micronutrienti in alimentele si bauturile noastre din toate categoriile.

In 2017, am lansat peste 1000 de noi produse care vin in intampinarea nevoilor nutritionale ale copiilor. In acelasi an, am furnizat peste 174 miliarde de portii de alimente si bauturi imbogatite cu elemente nutritive in tarile in care populatia sufera de carente ale micronutrientilor vitali, precum iod sau fier.

Uneori este dificil sa cream produse atat sanatoase, cat si delicioase. Muncim continuu pentru a furniza alimente si bauturi din ce in ce mai nutritive pentru copii si familii, ajutati fiind de pasiunea angajatilor nostri si de inovatiile noastre revolutionare.