Sort by
Sort by

Programe si servicii

 

Promovarea unei alimentatii sanatoase pentru copii in randul parintilor si tutorilor

Adoptarea unor obiceiuri alimentare sanatoase inca din copilarie este esentiala pentru o viata sanatoasa ca adult. Cu toate acestea, crearea unor deprinderi sanatoase in ceea ce priveste alimentele si lichidele consumate, cat si stilul de viata in general nu sunt totdeauna usoare sau intuitive pentru parinti si tutori.

Nestlé Start Healthy Stay Healthy ajuta parintii sa inteleaga cum si cu ce sa isi hraneasca copiii in primele 1000 de zile de viata. Conform recomandarilor OMS, programul nostru promoveaza hranirea nou-nascutului exclusiv prin alaptare in primele sase luni de viata, urmata de introducerea alimentelor nutritive care suplimenteaza alaptarea pana la varsta de doi ani, si dupa aceea.

Pentru copii si adolescenti, programele noastre implementate pe scara larga, atat in sanul comunitatilor, cat si accesibile online, ofera parintilor si tutorilor instrumente si solutii practice pentru a creste copii mai sanatosi. In colaborare cu peste 300 de parteneri din intreaga lume, oferim scolilor acces la educatie alimentara si promovam un stil de viata sanatos in mediul scolar.