Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Budincă de conopidă

Foto Budincă de conopidă

 

Cine spune ca mâncarea fără carne nu are savoare? Iți propunem o budincă de conopidă care te va face să te lingi pe degete.

Icon Portion

 MASĂ PENTRU: 4

Icon Time

    GATA ÎN: 60 minute

Icon Difficulty

    DIFICULTATE: Relaxat


Lista de ingrediente

•    1kg conopidă
•    10g de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume
•    10g cimbru
•    2 cepe
•    2 bucați de ardei gras
•    50g cașcaval
•    100g orez
•    2 linguri de făină
•    50g usturoi
•    5 linguri ulei


Cum prepari?

1.    Ceapa și ardeii se taie fideluțe și se călesc în trei linguri de ulei. După călire se scurg bine. Între timp conopida se fierbe în apă, iar când este gata se scurge de zeamă și se toacă mărunt.
2.    Pregătește o tavă, unge-o cu uleiul rămas de la ceapă și apoi tapeteaz-o cu făină. Amestecă bine toate ingredientele, condimentează cu usturoi, adaugă MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume și puțin cimbru.
3.    Toarnă amestecul în tavă, unge deasupra cu restul de ulei rămas (două linguri) și pune puțin cașcaval ras deasupra. Dă tava la cuptor, munca este gata!


Nu uita că se servește alături de cei dragi!


Informații nutriționale per porție

Calorii Proteine Lipide Glucide
335kcal 10.75g 21.75g 27.5g