Burger cu roșii uscate și gorgonzola
Bucură-te de acest burger delicios, numai bun de savurat vara!
MASĂ PENTRU: 4
GATA ÎN: 60 de minute
DIFICULTATE: Curajos
Lista de ingrediente
1. 450g de carne de vită tocată
2. o jumătate de linguriță de sare
3. o jumătate de linguriță de piper
4. 3 linguri de roșii uscate mărunțite
5. 100g de brânză gorgonzola
6. frunze de salată
Cum prepari?
1. Mai intâi vei pregăti amestecul pentru burger. Într-un bol pune carnea de vită, condimentele, roșiile uscate tăiate mărunt și brânza.
2. Amestecă totul cu mâna sau cu o furculiță, însă nu foarte mult, apoi poți forma burgerii cu mâinile ușor umezite.
3. Gătește burgerii pe un grătar încins, aproximativ câte 6 minute pe fiecare parte. Dacă dorești, poți incălzi și chiflele de pâine pe acelasi grătar.
4. Pe fiecare chiflă, așează o frunză de salată și un burger. Aici poți adăuga și felii de roșii și ceapă sau ierburi aromatice, sau câte o lingură de roșii uscate.
5. Adaugă partea de sus a chiflei pe fiecare burger și servește împreună cu felii de cartofi pe grătar sau cu o salată.
Un burger care sigur va impresiona!
Informații nutriționale per porție
Calorii | Proteine | Lipide | Glucide |
501.3kcal | 35.0g | 26.4g | 2g |