Ciocolată fondue cu fructe
Fondue de ciocolată este un deliciu pe care doar romanticii îl înțeleg: te topește de plăcere, este simplu de făcut astfel încât poți să petreci mai mult timp cu cel drag.
MASĂ PENTRU: 6
DIFICULTATE: Relaxat
Lista de ingrediente
• două mere
• două pere
• două clementine
• 200ml lapte condensat
• o tabletă Nestlé Dessert Noir
Cum prepari?
Decojește și taie cubulețe merele și perele, apoi curăță clementinele.
Pune laptele condensat neîndulcit la fiert într-o cratiță. Ia vasul de pe foc și adaugă o ciocolată Nestlé Dessert Noir (205g) ruptă în bucăți. Acoperă cratița cu un capac și las-o așa un minut. Amestecă conținutul cu o furculiță. Pune cratița la foc foarte mic până când ciocolata se încălzește și se topește.
Când obții o cremă fină de ciocolată, toarnă conținutul într-un vas de ceramică sau de porțelan. Ia bucățile de fructe cu furculițele speciale pentru fondue sau cu furculițe normale și înmoaie-le în ciocolată.
Bucură-te de moment!
Informații nutriționale per porție
Calorii | Proteine | Lipide | Glucide |
380kcal | 4.8g | 14.8g | 56g |