Sort by
Sort by

Plăcintă cu înghețată și cafea

Foto Plăcintă cu înghețată și cafea

 

Te-ai obișnuit cu rețeta clasică de plăcintă pe care o știi de la mama sau bunica ta. Ți le amintești când întindeau foile, presărau umplutura peste și apoi rulau aluatul. Ce spui însă de o rețetă răcoroasă, dulce și cu aromă de cafea?

Icon Portion

 MASĂ PENTRU: 8

Icon Difficulty

    DIFICULTATE: Curajos


Lista de ingrediente

•    un sfert de cană de sos de ciocolată pentru înghețată (topping)
•    un blat de tartă gata preparată (22cm)
•    3 căni înghețată Aloma Syrup Vanilie cu Sirop Caramel
•    un plic de budincă de ciocolată (170g)
•    jumătate de cană de cafea NESCAFÉ Brasero rece
•    un sfert de cană de lapte (rece)
•    o cană și trei sferturi de frișcă
•    o cană cremă de bezea
•    un sfert de cană de fulgi de ciocolată semi-dulci


Cum prepari?

Întinde sosul de ciocolată (toppingul) peste blatul de tartă. Într-un vas mare amestecă bine înghețata, budinca, cafeaua și laptele până se omogenizează. Ia o lingură și toarnă amestecul peste tartă. Într-un alt vas amestecă încet frișca cu cremă de bezea. Când este gata întinde-o peste placintă, presară fulgii de ciocolată deasupra.

De-acum munca este gata, pune plăcinta la frigider și las-o să se așeze pentru câteva ore. Să ai poftă!

Informații nutriționale per porție

Calorii Proteine Lipide Glucide
688.5kcal 9.5g 28g 85g